19 / 04 / 2024

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...



Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Satışları devam eden projede Ceylan İnşaat, müşterilerine banka kredisi olmadan 48 ay vade ile faizsiz şirket finansmanı sunduğu proje, sosyal ayrıcalıklarıyla adından söz ettiriyor. 

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları nda son düzlüğe girildi!

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. 360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı yer alan proje ideal bir proje olarak da öne çıkıyor.

Lokasyonu ile tercih sebebi 

Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'ndan metro, Marmaray, Avrasya Tüneli, metrobüs ve deniz yolu gibi ulaşım akslarına dakikalar içinde ulaşım sağlamak mümkün. 

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları nda son düzlüğe girildi!

Çeşitli sosyal alanların yer aldığı ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları projesinde açık yüzme  havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA bulunuyor. 

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Daire alanları 91 metrekare ile 204 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

www.muhtesemyyk.com


Geri Dön