29 / 03 / 2024

Zer Mecidiyeköy ödemeleri

Zer Mecidiyeköy ödemeleri

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

Zer Mecidiyeköy'de ön satışlar sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Zer Mecidiyeköy iletişim!

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

Zer Mecidiyeköy ödeme planı!

Mecidiyeköy’de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Zer Mecidiyeköy projesi  176 lüks konuttan meydana geliyor..

ZER Mecidiyeköy'de ön satışlar başladı!

Modern yaşamın ihtiyaçlarına göre dizayn edilen Zer Mecidiyeköy projesinde ön satışlar başladı. Projede ‘Kişiye özel ödeme planı’ oluşturulabiliyor..

İstanbul’un merkezine altın dokunuş ZER Mecidiyeköy!

Şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çeken Zer Mecidiyeköy projesinde 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuluyor..

Zer Mecidiyeköy yakında satışta!

176 daireden oluşan Zer Mecidiyeköy projesi 12 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Zer Mecidiyeköy Evleri'nin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Torun Center Mecidiyeköy teslim tarihi!

Torun Center Mecidiyeköy teslim tarihine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Torun Center projesi İstanbul Avrupa yakası Şişli Mecidiyeköy'de yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut...

Torunlar Center Mecidiyeköy nerede?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Torunlar Center Mecidiyeköy nerede? sorununa haberimizin içinde yer veriyoruz. Mecidiyeköy Torun Center'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Mecidiyeköy Torun Center ulaşım! Teslimler 2015 Ağustos'ta!

Mecidiyeköy Torun Center ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor

Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, şirket portföyünde yer alan Şişli Mecidiyeköy İş Merkezi' ndeki 6 adet bağımsız bölüme ait 2013 yılı ekspertiz raporunu yayınladı...

216 Butik Çekmeköy ödemeleri! 174 bin liraya!

216 Butik Çekmeköy ödemeleri yüzde 4 peşinatla yapılıyor. 216 Butik Evleri Çekmeköy projesinde konut fiyatları 174 bin lira ile 407 bin lira arasında değişiklik gösteriyor...

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu için imzalar atıldı!

İstanbullulara nefes aldıracak Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu için imzalar atıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbas, saatte 70 bin kisi taşıyacak metronun kendi bütçeleriyle yapılacağını ve 850 milyon liraya mal olacağını söyledi...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu hangi ilçelerden geçecek?

Mecidiyeköy - Mahmutbey Metrosu Çağlayan , Kağıthane, Nurtepe Alibeyköy bölgelerinden geçerek Edirnekapı Sultançiftliği hattına, oradan Tekstilkent, Yüzyıl Mahallesi üzerinden yeni hizmete açılan Mahmutbey-Başakşehir hattına entegre olacak.

Zer Mecidiyeköy ödemeleri Haberi

Zer Mecidiyeköy ödemeleri

Ceylan İnşaat imzasını taşıyan Zer Mecidiyeköy projesi 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükseliyor. 

1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dairelerden meydana gelen projede 176 lüks konut bulunuyor. Zer Mecidiyeköy projesi metroya ve çevreyoluna 250 metre uzaklıkta yer alıyor. 
 


Ön satışların başladığı Zer Mecidiyeköy projesinin sosyal alanları arasında; Türk hamamı, yüzme havuzu, fitness, sauna, Fin hamamı mevcut. 


Zer Mecidiyeköy projesinde Ceylan İnşaat 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar da alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuyor.

Zer Mecidiyeköy iletişim!
444 87 85
http://www.ceylaninsaat.com.tr/zer-mecidiyekoy/
Ezgi...