29 / 03 / 2024

Zeynel Abidin Beyazgül akp

Zeynel Abidin Beyazgül akp

Zeynel Abidin Beyazgül , 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Zeynel Abidin Okul ve M. Celalettin Okul ortaklığında kuruldu.

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Zeynel Abidin Ayyıldız tarafından kuruldu.

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Hacımustafaoğlu tarafından kuruldu.

Mayda Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mayda Mimarlık Limited Şirketi Avcılar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile  İbrahim Beyazgül tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Zeynel Abidin Beyazgül akp Haberi

Zeynel Abidin Beyazgül akp

1957 yılında Şanlıurfa'da doğan Zeynel Abidin Beyazgül, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1985-96 yılları arasında Avukatlık yapan Beyazgül, 1966 yılında İncesu Noteri olarak mesleğe başladı. Zeynel Abdin Beyazgül, Viranşehir 1., Adıyaman 3., Adıyaman 1., ve Malatya 2. Noterliği görevliğini yaptı. 2013 yılında atandığı Şanlıurfa 5. Noterliği görevini halen sürdürüyor.

Zeynel Abdidin Beyazgül 2011-12 yılları arasında Malatya Noter Odası Başkanı, 2012-14 yılları arasında Türkiye Noterler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştı. 

2015'te yapılan Şanlıurfa Kongresi ile birlikte AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı olan Beyazgül, 2018 Millitvekilleri seçimlerinde aday olabilmek için istifa etmişti.

Zeynel Abidin, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olarak...