18 / 04 / 2024

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 



Peygamberler şehri olarak bilinen Şanlıurfa'da kenti ileriye taşıyacak projeler teker teker hayata geçiyor. Sabah'tan Mehmet Yıldırım'ın haberine göre; Şanlıurfa'nın güzelliğini ortaya çıkarmak adına şehrin güneyinde bulunan 300 konutun yıkımı tamamlandı. Ek olarak Kızılkoyun'da 42 konutun yıkımı yapılarak bölgenin güzelliği ortaya çıkarıldı. 

Meydanlar gün yüzüne çıkıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatı doğrultusunda  Kızılay Meydan Projesi  dahilinde şehrin göbeğinde beton yığını olarak bulunan ŞANMED binasının yıkımı tamamlandı. Bu yıkım ile kent meydanı nefes almış oldu. Sonrasında ise Kızılay Binası ve   Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) binaların da yıkım işlemlerine hız verildi. 

Şanlıurfa da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şehri betonarmeden kurtarmak ve kenti yeşille buluşturmak için çalışmalarını hızlandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Başkan Beyazgül'ün makamının bulunduğu eski binanın yıkım işlemlerini tamamladı. 

Şanlıurfa da yıkım çalışmaları tam gaz!

Belediye Eski Hizmet Binası ve Kızılay Meydanı için yeni projeler hazırlandı. Özellikle Kızılay Meydanı Projesi'nde vatandaşın nefes alabilmesi için her türlü detay düşünüldü. Şanlıurfa sakinlerine belediye binası olarak hizmet veren binanın yıkımı yapılacak ve bu alan vatandaşlar için parka dönüştürülecek. Çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Beyazgül: "Urfa aşkı, Urfa aidiyetiyle ve en önemlisi sizlerin duaları ve desteğiyle Urfa'ya layık hizmetler yapmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!


Geri Dön