26 / 04 / 2024

Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu

Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu

Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu İnanoğlu çifti, evlerini ayırdı ve boşanma kararı aldı.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Mutlu Ekici Masal Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Ekici Masal Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Ekici tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten şok eden EYT açıklaması! Herkes mutlu olacak! Yaş sınırı ve prim günü...

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili yorumlarda bulunan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de çok eden EYT açıklaması geldi. EYT ile ilgili ''herkes mutlu olacak'' diyen Memiş, yaş sınırı ve prim günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi kuraları çekildi!

Başkent Ankara'da ‘Mamak Mutlu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kura çekimi çerçevesinde 238 konut sahiplerini buldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Meriç tarafından kuruldu.

Kocaeli'de konut dolandırıcılığı için 134 yıl hapis istemi!

Kocaeli Başiskele'de konut sahibi yapma vaadiyle para aldıkları 11 kişiyi evlerini teslim etmeyerek dolandırdıkları ileri sürülerek tutuksuz yargılanan inşaat firması sahibi Arif Mutlu ile eski eşi ve sevgilisi için, toplam 134 yıl 2 ay hapis ve 391 bin 496 lira para cezası verildi.

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Zıplı tarafından kuruldu.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ada tarafından kuruldu!

Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu Haberi

Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu

4 Ocak'ta, ünlü oyuncu İlker İnanoğlu ile onu ayağını öpecek kadar çok seven eşi Zeynep Mutlu İnanoğlu'nun ayrıldıkları dedikodusunu bu köşede yazmış ancak çiftin yakınlarının 'Yok böyle bir şey' dediğini de belirtmiştim.


Çiftin yakınları değil ama dedikodular doğru çıktı. Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen çift, evlerini ayırmış ve boşanma kararı almış.


Öğrendiğime göre; şu anda her ikisi de Miami'de olan, fakat ayrı evlerde yaşayan İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu İnanoğlu, Aralık başında köprüleri atmış.


HENÜZ DAVA AÇILMAMIŞ


Ayrıca boşanmayı da kafalarına koymuşlar ancak henüz hiçbiri boşanmak için resmi bir girişimde bulunmamış.Daha düne kadar mutlulukları herkesin dilinde olan çiftin yakınları, evliliklerini kurtarmaya çalışsa da onların hiç niyeti yokmuş.


Bu arada kulağıma gelen son bir dedikoduyu daha paylaşayım: Ayrılmayı daha çok kız tarafı istemiş!


Zeynep Mutlu,...