24 / 04 / 2024

zeytin ağaçlı arazi villaları

zeytin ağaçlı arazi villaları

Bodrum'da inşa edilen 41 villalık Olivehill, zeytin ağaçları ile donatılacak. Sitenin içinde yalnızca golf arabaları ile dolaşılacak. Projenin 2008 yazında tamamlanması planlanıyor.

İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Süreç nasıl ilerliyor?

İstanbul'da yer alan pek çok askeri arazi tek tek imara açıldı. Peki İstanbul'daki askeri alanlar neden imara açılıyor? Askeri alanların imara açılma süreci nasıl ilerliyor? Hangi askeri alanlar imara açıldı? 

Balçova'da 17.9 milyon TL'ye satılık zeytin aşılığı!

İzmir 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi 541 ada, 69 parselde yer alan "Zeytin Aşılığı" nitelikli taşınmazı 17 milyon 937 bin 500 TL'ye satıyor...

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Kadastro geçmiş arazi için tapu iptali davası açılır mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu 'Kadastro geçmiş arazi için tapu iptali davası açılır mı?'' sorunu yanıtladı. İşte Heper'in o yazısı...

İstinye'deki devlet arazisi imara mı açılıyor?

İstanbul Boğazı'nın en güzel manzaralarından birine sahip, İstinye sırtlarındaki devlet arazisi ranta açılıyor. TOKİ'ye ait arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan imar uygulama planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na sunuldu.

Taşkın yapı davası nasıl açılır?

Bir yapının başkasına ait araziye taşırılan kısmı, eğer yapıyı yapan malik taşırılan arazi üzerinde bir irtifak hakkına sahip bulunuyorsa, ona ait taşınmazın bütünleyici parçası olur. Peki, taşkın yapı davası nasıl açılır?

Yerli uçak üretimi için Esenboğa’da arazi tahsis edildi!

Yerli yolcu uçağı TRJET’i üretecek fabrikanın yatırımı başlıyor. Temelinin Kasım'a kadar atılması planlanan tesis için Esenboğa’da arazi tahsis edildi. Test uçuşlarına 2023 yılında başlanması hedefleniyor.

Bornova'da ikinci Ağaçlı Yol vakası!

Planda "Bölgesel Park" olarak geçen Ağaçlı Yol'un satılıp imara açılmasından sonra Bornova'da bir imar skandalı daha yaşandı. 135 dönümlük ağaçlı arazi, konut dışı imara açıldı.

Bakan İdris Güllüce'den zeytin ağacı tepkisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yırca’da termik santral yapımı için Kolin İnşaat tarafından 6 bin zeytin ağacının bir gecede kesilmesine sert tepki göstererek, “Nasıl kıydın ona ya...

Bornova'da satış memurluğundan 6.7 milyon TL'ye zeytin ağaçlı tarla!

Bornova'da yer alan 30.600,00 metrekarelik zeytin ağaçlı tarla İzmir 6. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 6 milyon 732 bin TL'den satışa çıkıyor.

Ferizli Park bugün açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ferizli’de inşa edilen ilçenin yeni sosyal tesisler bugün açılıyor. 36 dönüm arazi üzerinde hayat bulan tesislerde yaklaşık 20 dönüm yeşil alandan oluşuyor.

Açlık Oyunları filmi eğlence parkı oluyor!

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan kitap ve film serisi Açlık Oyunları, kendi eğlence parkına kavuşuyor. Yapımcı firma Lionsgate’in CEO’su Jon Feltheimer, parkın inşa edileceği arazi için adayların incelendiğini açıkladı...

Yayla Enerji İnşaat Çeşme zeytin ağaçlı tarla değerleme raporu!

Yayla Enerji Üretim Turiz ve İnşaat Ticaret A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan ilana göre İzmir Çeşme'de yer alan zeytin ağaçlı tarlanın değerleme raporusnu yayınladı...

zeytin ağaçlı arazi villaları Haberi

zeytin ağaçlı arazi villaları

Faal Başeğmez İnşaat, Bodrum'un gözde beldelerinden Türkbükü'nde yeni bir projeye başlıyor. Bodrum merkezine 20 kilometre uzaklıkta inşa edilecek Olivehill, Hebil Koyu'na hakim yay şeklindeki bir tepenin yamacında yer alıyor. Zeytin ağaçlarıyla dolu olan OliveHill'deki her daire 170 derecelik bir açıyla denizi görebiliyor.

Villalar tripleks oluyor
Projede toplam 41 villa ve 82 bağımsız bölüm bulunuyor. Olivehill'deki konutlar 6 farklı tipte inşa ediliyor. Villaların ilk iki katı dubleks, üst katı ise ayrı girişli müstakil daire olarak tasarlandığı projede tüm villalar isteğe bağlı olarak iç merdivenle tripleks hale getirilebiliyor. Lüks ve konfora önem verilen projede üç farklı yüzme havuzu bulunuyor. Her biri değişik yerlere konumlandırılan bu havuzlar ayrıca panoramik manzaralara...