24 / 04 / 2024

zeytin burnu nakliye ambarları arazisi

zeytin burnu nakliye ambarları arazisi

Zeytinburnu’nun elde kalan en değerli arazilerinden biri olan Nakliye Ambarları arazisi kooperatif üyeleri arasında oy birliği sağlanamaması nedeniyle satılamıyor. Bir diğer önemli neden ise arazi üzerindeki ambar şirketlerinin boşaltılamaması...

Öner Tasarım Paslanmaz Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öner Tasarım Paslanmaz Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Çiçek tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özömür İnşaat Elektrik Metal ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Zafer Karabulut tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kartal, Cevizli Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

MRZ Tarım Gıda Yapı İnşaat Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MRZ Tarım Gıda Yapı İnşaat Nakliye Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramis Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi, Sultan Sokak'ta kuruldu.

Deka Paslanmaz Çelik Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Paslanmaz Çelik Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Çiçek tarafından 20 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Kağıthane'de kuruldu.

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Serhat Turukan tarafından 800 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Hafızoğlu Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Hafızoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Alwajieh İnşaat Emlak Nakliye Gıda Tekstil Mobilya İthalat İhracat Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alwajieh İnşaat Emlak Nakliye Gıda Tekstil Mobilya İthalat İhracat Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Abdullah Alsebaeı tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Fatih, Kemal Paşa Mahallesi, Atatürk Bulvarı'nda kuruldu.

Burkal İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burkal İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri ve Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Baş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fırat Barçedoğmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Walfee Emlak Danışmanlığı Nakliye Metal Tekstil İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walfee Emlak Danışmanlığı Nakliye Metal Tekstil İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Uslusan İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Metal Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uslusan İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Metal Nakliye ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muharrem Uslu tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Gümüşhane Caddesi'nde kuruldu.

Sıradağlar İnşaat Metal Nakliye Oto Yedek Maden ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradağlar İnşaat Metal Nakliye Oto Yedek Maden ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ömer Şah Penbegül tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Gülçihan Sokak'ta kuruldu.

Gotwob Mimarlık Projelendirme Tasarım Nakliye ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gotwob Mimarlık Projelendirme Tasarım Nakliye ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Beril Çelik Aran, Berk Şimşek ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Sarıyer, İstinye Mahallesi'nde kuruldu.

zeytin burnu nakliye ambarları arazisi Haberi

zeytin burnu nakliye ambarları arazisi

Zeytinburnu’nun elde kalan en değerli arazilerinden biri olan Nakliye Ambarları arazisinin satışı kooperatif üyeleri arasında oy birliği sağlanamaması nedeniyle hala gerçekleşemedi.


Oy birliği sağlanamıyor

32 yıldır Zeytinburnu’nda faaliyet gösteren Ambarlar Sitesi’nin yer aldığı 128 dönüm büyüklüğündeki arazi uzun süredir müşteri arıyor. İstanbul Nakliyeciler Ambarları İşletme Kooperatifi’ne ( NAKO) ait olan arazi,  kooperatif üyeleri arasında oy birliği sağlamaması nedeniyle hala satılamadı. Nurol GYO ve KİPTAŞ'ın da içinde olduğu yerli ve yabancı birçok firmanın talip olduğu arazinin satışı gerçekleşmesi için 180 kooperatif üyesinin onay vermesi gerekiyor. 


Gidecek yerimiz yok

Yaklaşık 300-350 milyon dolar fiyat biçilen Nakliye Ambarları arazisinin uzun yıllardır satılamamasının bir diğer nedeni ise nakliye ambarlarının boşaltılamaması. Kooperatif yetkilileri birçok firma peşin para veriyor ama ambarların boşaltılmasıyla uğraşmak istemiyor. Araziyi boş almak istiyorlar. Bizim...