24 / 04 / 2024

zeytinburnu 2014 projeleri

zeytinburnu 2014 projeleri

Uzun süredir dev holdinglerin peşinde olduğu Zeytinburnu Ambarlar Sitesi arazisinin satışı gerçekleşti. Araziyi Suudi Arabistanlı Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Zeytinburnu’nun dönüşümü her zaman ilk önceliğimiz oldu!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaptığı açıklamada, Zeytinburnu Belediyesi olarak ilk günden beri ilçenin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm projeleri üzerinde çalışmak olduğunu dile getirdi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Zeytinburnu İbis&Novotel ve Trabzon Novotel değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan Zeytinburnu İbis&Novotel ve Trabzon Novotel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli ikinci revize değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Bayburtlu İnşaat Zeytinburnu, Avcılar ve Esenyurt'ta proje yapacak!

Bayburtlu İnşaat Avrupa Yakası'nda 3 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firmanının yeni projeleri Zeytinburnu, Esenyurt ve Avcılar'da yer alacak.

Zeytinburnu Bilgi Evleri’ne ödül!

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, bu sene sekizinci kez düzenlenen Belediye Oscarları’nda ödül aldı. Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri ödül töreni Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Zeytinburnu İbis Otel değerleme raporu!

Akfen GYO, şirket portföyünde yer alan Zeytinburnu İbis Otel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP'a bildirdiği rapor...

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

zeytinburnu 2014 projeleri Haberi

zeytinburnu 2014 projeleri

180 ortaklı İstanbul Nakliyat Ambarlan İşletme Kooperatifine (NAKO) ait araziyi Suudi Arabistanlı Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı.

Uzun süredir dev holdinglerin peşinde olduğu Zeytinburnu Ambarlar Sitesi arazisinin satışı gerçekleşti. 180 ortaklı İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi "ne (NAKO) ait araziyi Suudi Arabistanlı Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı. 


Akzirve, 120 dönümlük arazi için ambar başına sosyal tesislerle birlikte 1 milyon dolar ödeyecek. 245 ambarın bulunduğu arazi için toplam 245 milyon dolar ödenecek. 

Ayrıca, vergi masrafları da Akzirve'ye ait olacak. NAKO ortaklarından aldığı bilgiye göre geçtiğimiz haftalarda ön protokolü imzalanan anlaşma için 16 Haziran'da İstanbul'daki bir otelde resmi devir teslim töreni yapılacak. 



Ambarların diğer talipleri arasında Mesa Mesken, Tahincioğlu, Varvap. EgeYapı, Dumankaya, Mada ve Al...