29 / 03 / 2024

zeytinburnu Kazlıçeşme Başkanlık Binası

zeytinburnu Kazlıçeşme Başkanlık Binası

Orijinaline sadık kalınarak restore edilen Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası ve Sanat Galerisi törenle hizmete açıldı.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Zeytinburnu Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 3339 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Kazlıçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Zeytinburnu ilçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 2909 ada, 1 parsel ve Bir Kısım Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Kazlıçeşme imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 392 pafta 1629 ada 36 parsel ve bir kısım Park Alanına ilişkin Sur Tecrit Bandı Yenileme Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Değ. ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Kazlıçeşme parselasyon planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme, Kazlıçeşme Alt ve Zeytinburnu Mahalleleri parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Bir partinin başkanlık seçimleri için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kadın kolları başkanlık seçimi için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

Çeşme'de yazlık ev sahiplerine Yunanistan vizesi kolaylığı!

Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, Çeşme'de yazlık ev satın alan tapu sahiplerine vize kolaylığı sağlanacağını müjdeledi.

Kazlıçeşme'de 11.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Kazlıçeşme Mahallesi'ndeki 2 adet arsayı 11 milyon 566 bin 301 TL'ye satılıyor. İhale 14 Mayıs 2019 günü saat 14:40'ta düzenlenecek.

Kazlıçeşme Başkanlık Binası hizmete girdi!

Orijinaline sadık kalınarak restore edilen Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası ve Sanat Galerisi törenle hizmete açıldı.

Güçlü başkanlık sistemi sektörün sorunlarına çare olacaktır!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı ve TOBB Türkiye İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, 24 Haziran Başkanlık ve milletvekili seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

zeytinburnu Kazlıçeşme Başkanlık Binası Haberi

zeytinburnu Kazlıçeşme Başkanlık Binası

Osmanlı döneminde askeri hastane olarak kullanılan ve günümüze kadar sağlam bir şekilde ayakta kalmayı başaran Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası yeniden restore edilerek hizmete açıldı. Zeytinburnu Belediyesi'nde yer alan habere göre, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliğinde Kazlıçeşme Kültür Merkezi’nin yanında yapılan açılış törenine  AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Ömer Arısoy, Ak Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat, Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Mehmet Makas, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sümeyye Esenyel, Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta ve protokol üyeleri katılım gösterdi. Zeytinburnu Belediye Başkanlık Binası ve Kazlıçeşme Sanat Galerisi'nde kadınların eserlerinin yer alacağı kütüphane, meclis salonu, teftiş kurulu müdürlüğü gibi pek çok hizmet alanı bulunacak.

“BELEDİYE MECLİSİ BURADA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK”

Zeytinburnu Belediye...