26 / 04 / 2024

Zeytinburnunda sular ne zaman gelecek 18 kasım 2014

Zeytinburnunda sular ne zaman gelecek 18 kasım 2014

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu ilçesinin Nuripaşa mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 18 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın saat 14:00'da bitirilmesi öngörülüyor.

Kendi imzaladığı tahliye taahhüdüne itiraz eden kiracı ceza alsın önerisi! 

Kira davalarının patladığı, ev sahipleri ile kiracılar arasında suların durulmadığı bu süreçte, mağdur ev sahipleri seslerini duyurmaya çalışıyor. Mağdur bir ev sahibi tahliye taahhüdüne itiraz eden kiracı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

Kriptocuları panik sardı! Uzmanlar tek tek uyardı! Bitcoin'de kim, ne bekliyor? İşte kriptoda gelecek senaryoları...

Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Yatırımcılar panikle gelecek dalganın seyrini bekliyor. Peki hangi uzman nasıl açıklama yapıyor? Kripto paraları ne bekliyor? İşte detaylar...

1 gram bile altını olana kötü haber! Altında sular durulmuyor! Fiyatlar yükselecek mi düşecek mi? Ünlü analist açıkladı!

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki suların durulmadığı altında son durum ne oldu? Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte merakla beklenen o açıklamalar...

Yüksek aidat ödememek için ne yapılır?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen aidat konusunda sular durulmuyor. Peki yüksek aidat ödememek için ne yapılır?

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

ÇED raporunun onaylandığı Kanal İstanbul'da sular durulmuyor. Kanal İstanbul projesi için hem muhalefet hem de hükümet cephesinde art arda açıklamalar geliyor. Peki Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

Rize İkizdere'de yıkılan tesisler ne olacak?

2011 yılında DOKA Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı çerçevesinde hazırlanan ve altyapı hizmetinde kullanılan tesisler sel suları sonucu tamamen yok oldu. Bu yıkılan tesislerin şimdi ne olacağı ise büyük bir merak konusu.

Hasankeyf için UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne başvuruldu mu?

Türkiye’nin Ilısu Barajı göl suları altında kalma tehlikesi bulunan antik kent Hasankeyf için Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi’ne başvurmadığı öne sürüldü.

Zeytinburnunda sular ne zaman gelecek 18 kasım 2014 Haberi

Zeytinburnunda sular ne zaman gelecek 18 kasım 2014


İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu ilçesinin Nuripaşa mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 18 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. 




Arıza Tarihi : 2014-11-18 10:17:00

Arıza Yeri : ZEYTİNBURNU

Arıza Sebebi : 100 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : NURİPAŞA MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 18.11.2014 tarihinde saat 12:30 civarı bitirilmesi...