25 / 04 / 2024

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...



Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN önçülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Özgür Demirtaş: "300 liraya anca 3 tane karpuz alırsınız. O da şekerli su… Konunun  özü: çok düşük maalesef." dedi.

Özgür Demirtaş tan polis promosyonlarına destek: 300 liraya anca 3 karpuz alırsınız Polis maaş promosyonu ne kadar?

NE OLMUŞTU?

EMNİYET SEN Genel Başkanı Faruk Sezer, polis maaş promosyonlarına ilişkin başlattığı kampanyasında ekonomistlere de çağrıda bulunmuştu. Bu kapsamda Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi.

Sezer geçtiğimiz gün Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ı da etiketleyerek şu paylaşımla çağrıda bulunmuştu:

“Bugün ekonomistlere soracağız… Sayın @ProfDemirtas
bir konuda destek istiyoruz. 330 bin personeli olan bir kurum, bir banka ile 5 yıl için ayda 300 lira ödemeli maaş promosyon anlaşması yapmışsa, bu anlaşma ekonomik şartlara göre personelin faydasına mıdır?

Birçok kurum ve kuruluşun 3 yıllık süreliğine, 3 bin kişi için, 5 bin kişi için 25 bin, 30 bin hatta 41 bin 500 liraya anlaşma yaptığı düşünülürse, EGM'nin 5 yıllığına aylık 300 liraya anlaşma yapmasında ekonomik fayda var mıdır?”

 

300 lira anca 3 tane Karpuz alırsınız. O da şekerli su… Konunun özü: çok düşük maalesef.

Her meslek grubu değerli, polisler de dahil bir çok meslek grubunda ücretler, daha doğrusu, ALIM GÜCÜ inanılmaz düşük durumda.

Ve maalesef Alım gücü geçici çözümler ile artmaz: http://t.co/f93w4lMkBc

— Özgür Demirtaş (@ProfDemirtas) August 30, 2022

 

BEKLENEN DESTEK MESAJI GELDİ! " ANCA 3 TANE KARPUZ ALIRSINIZ" 

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Faruk Sezer’in çağrısına kayıtsız kalmadı. Demirtaş şu ifadeleri kullandı:

“300 liraya anca 3 tane karpuz alırsınız. O da şekerli su… Konunun  özü: çok düşük maalesef. 

Her meslek grubu değerli, polisler de dahil bir çok meslek grubunda ücretler, daha doğrusu, ALIM GÜCÜ inanılmaz düşük durumda.” 

Polis maaş promosyonu ne kadar olacak?" sorusu son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. Vakıfbank tarafından belirlenen 18 bin TL'lik teklif emniyet tarafından kabul edilmezken taraflar maaş promosyonu konusunda uzlaşma sağlayamadı. Peki, Polis maaş promosyonu ne kadar olacak? 2022 EGM polis maaş promosyonu ne zaman belli olacak? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön