19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası ortak konut kredisi hesaplama

Ziraat Bankası ortak konut kredisi hesaplama

Ziraat Bankası konutunu paylaşarak ödemelerini düşürmek isteyenler için azami 5 kişiye kadar ortak konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası'ndan son dakika haberi! 3.000 TL para verilecek!

Ziraat Bankası, Kappatur ile ortak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında; 3.000 TL para dağıtılacak. Hemen bakın... İşte ayrıntılar...

Ey ahali bu devirde bunu kimse yapmaz! Ziraat Bankası masraflarınıza ortak oluyor! Bu tarihi kaçırmayın

Ziraat bankası, 'bank kart' sahibi olanların market masraflarına ortak oluyor. Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarına Bankkart TL veriyor. Ziraat bankasının bu kampanyası hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Haberimizi okuyun. Peki Ziraat bankası, 'bank kart'a kaç TL veriyor?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konutunu paylaşarak ödemelerini düşürmek isteyenler için azami 5 kişiye kadar ortak konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası’ndan ortak konut kredisi fırsatı!

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini paylaşarak ödemek ve böylelikle daha düşük maliyetlerle ev sahibi olmak isteyen müşterilerine ortak konut kredisi fırsatı sunuyor.

Ziraat Bankası ortak konut kredisi faizleri düştü!

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini tek başına ödemekte güçlük çekecek müşterileri için beş kişiye kadar ortak konut kredisi sunuyor. Bankanın söz konusu kredi için faiz oranları yüzde 0.99’a düştü.

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kullandırıyor!

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini tek başına ödemekte zorluk çekecek veya ortak mülk edinmek isteyen müşterilerine konut kredisi taksitlerini bölüşerek ev ortak ev sahibi olabilme fırsatı sunuyor...

3 kamu bankası ortak kartlı sistemler şirketi kuruyor!

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası, Platform Ortak Kartlı Sistemler A.Ş. adıyla yeni bir şirket kuruyor.

Ziraat Bankası maaş müşterilerine özel kredisi faiz oranları!

Ziraat Bankası maaş müşterisi çalışan ya da emekli olan müşterilerine özel fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası maaş müşterilerine kredi faiz oranları neler?

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini düşürmek için ortak konut almak isteyen müşterilerine'5 kişiye kadar uygun koşullarda kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları nedir?

Ziraat Bankası Kazakistan'da şube açtı!

Ziraat Bankası dünyada da büyümeye devam ediyor. Yurt dışı iştirakleri ve şubeleriyle 18 ülkede 101 noktada varlığını devam eden Ziraat Bankası, büyümeyi sürdürüyor.

Ziraat Bankası konut kredisi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası faiz indirim kampanyası sonrasında hem konut hem de ihtiyaç kredisi için en düşük faiz oranlarını kullandırıyor. Ziraat Bankası kredi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi kullandırım şartları neler? Ziraat Bankası hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi hesaplama Haberi

Ziraat Bankası ortak konut kredisi hesaplama

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini tek başına ödemekte güçlük çeken müşterilerine taksitlerin bölüşerek ortak ev sahibi olabilme fırsatı sunuyor. Banka ortak konut kredisi ürünü için en az 2 en fazla ise 5 kişiye kadar kredi kullandırıyor.

15 yıla kadar vade imkanı sunulan kredi ürününde konutun ekspertiz değerinin en fazla yüzde 90’ına kadar kredi sağlıyor. Kredi vadesi boyunca krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis ediliyor. Ayrıca gerek görülmesi halinde banka ek teminat talep edebiliyor. Ziraat Bankası konut kredisine ek olarak hayat, konut ve deprem (DASK) sigortasının banka tarafından yapılmasını zorunlu tutuyor.

Ziraat Konut Kredisi Faizleri

Ziraat Bankası sıfır konutlar için yüzde 0.79 faiz oranı sunsa da ortak konut kredisi için faiz oranlarını yüzde 0.94 olarak uyguluyor. Ziraat Bankasının lgl kred ürününün yıllık...