25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası sıfır konut hesaplama

Ziraat Bankası sıfır konut hesaplama

Ziraat Bankası ilk kez satışa sunulan konutların alımı için aylık %0.79’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası’ndan konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Sıfır araçlara zam furyası! Temmuz zammı peş peşe geldi! Toyota, Volkswagen, Peugeot, Opel, Honda...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçen döviz kuru sıfır araç fiyatlarının artmasına neden oldu. Peki, hangi markanın aracı ne kadar zamlandı? İşte detaylar...

İş Bankası ile sıfır araç sahibi olmak artık daha kolay! Kmpanya ile aylık 5 bin TL’ye sıfır araç sahibi olabilirsiniz

İş Bankası, taşıt alımlarınızı kolaylaştırmak ve herkesin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak için her zamankinden daha cazip bir kampanya başlattı. Artık aylık 5 bin TL'ye kadar ödeme yaparak hayalini kurduğunuz sıfır araca sahip olabilirsiniz!

Çiftçiler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Ziraat Bankası'ndan sıfır faizli kredi müjdesi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren gelişmeleri peş peşe açıkladı. Erdoğan, Ziraat Bankası'ndan çiftçilere sıfır faizli kredi verileceğini belirtti. İşte merak edilen ayrıntılar.

Sıfır faizli kredi almak isteyenler bu bankanın kapısında kuyruk oluşturuyor!

Türkiye İş Bankası, 2023’te yeni müşterisi olan veya ürün ve hizmet kullanımını aktif hale getiren gerçek kişilere ve KOBİ'lere "Hoş Geldin Kredisi" ile sıfır faizli kredi imkânı veriyor. Bankadan yapılan yazılı açıklamada kredi kampanya 50 bin liraya kadar, 12 ay vadeli, yüzde sıfır faizli kredi im

Sıfır faizli kredi çekmek isteyenler mutlaka okumalı! Ziraat Bankası sıfır faizli kredi veriyor mu?

Sıfır faizli kredi konusu, kredi çekmeyi düşünen vatandaşların merakla araştırdığı konuların başında gelmektedir. Peki “Sıfır faizli kredi kimlere verilir, Ziraat Bankası sıfır faizli kredi veriyor mu?” sorularının yanıtları!

Çiftçilere müjde geldi! 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi!

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Ziraat Bankası ile imzalanan yeni protokol ile çiftçilere elektrik borçları için 60 ay vadeli ve 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi verileceğini açıkladı. İşte detaylar…

Emekli promosyonları kızıştı, süre uzadı! Çılgınlıklar peş peşe geldi! Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING! Hemen bakın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan promosyonlarda çılgınlıklar peş peşe geldi. İşte Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING açıkladı...Hemen bakın...

Sıfır konutta faiz indiriminin tüm detayları!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı sonrasında kamu bankaları da kredi faiz oranlarında indirim yapıyor. Sıfır konutlar için kredi faiz oranları 1 milyon TL tutarı için yüzde 1.20'ye inecek. 

ABD'de sıfır ve ikinci el konutlara talep devam ediyor!

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikan ekonomisindeki mevcut duruma ilişkin değerlendirmelerin bulunduğu "Bej Kitap" raporunun Ekim 2020 sayısını yayımladı. Raporda konut piyasasında sıfır ve ikinci ellere yönelik talebin devam ettiği belirtildi.

Ziraat Bankası sıfır konut kredisi hesaplama 2020!

Ziraat Bankası artan konut kredisi faizlerine rağmen sıfır konutlar için aylık yüzde 0.79 faiz oranı ile kredi sunmaya devam ediyor...

Ziraat Katılım, sıfır konutta finansman oranını yüzde 0,79'a düşürdü!

Ziraat Katılım, konut finansmanında 500 bin TL için 120 ay vadeli olmak üzere sıfır konutlarda oran bugünden itibaren yüzde 0,79’a düşürdü.

Ziraat Bankası sıfır konut hesaplama Haberi

Ziraat Bankası sıfır konut hesaplama

Konut kredisi faiz indirimlerine öncülük eden Ziraat Bankası kredi faiz oranları ile cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Son haftada birçok özel banka konut için faizlerinde artış uygulasa da Ziraat Bankası en uygun konut kredisi faizini değişiklik uygulamadan sunmayı sürdürüyor.

Kredipazarı'nda yer alan habere göre; banka sıfır konutlar için aylık 15 yıla kadar tüm vadelerde %0.79 faiz oranı ile kredi kullandırıyor. Banka ikinci el konutlar için olan kredi taleplerini ise %0.94 faiz oranı ile karşılıyor.

Ziraat Bankası Kredi Masrafları

Ziraat Bankası konut kredisi kapsamında uygulanan zorunlu DASK için ortalama 50 TL, hayat sigortası için ortalama 100 TL ve konut sigortası kapsamında ortalama 180 TL masraf alıyor. Banka sigortalar haricinde 130 TL ipotek tesis ücreti ve en az 573 TL ekspertiz ücreti uyguluyor.

Ziraat Bankası...