19 / 04 / 2024

ziraat bankasının yeni genel müdürü kim oldu

ziraat bankasının yeni genel müdürü kim oldu

Kamu Bankaları Genel Kurulu tamamlandı ve Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevine Alpaslan Çakar getirildi.

Ziraat Bankası'ndan son 36 saat uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesabına 1.500 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası 36 saat sonra sona erecek. Söz konusu kampanya kapsamında hesaplara 1.500 TL yatırılacak. İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya! Son tarih 31 Ekim 2023!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni kampanyası için düğmeye bastı. Peki Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ne zaman sona erecek? Ziraat Bankası BankKart Lira kampanyasının detayları neler?

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmen açıkladı. Verilecek bu 1000 TL Bankkart Lira'yı sakın kaçırmayın... İşte Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ilgili detaylar...

Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

Ekim ayına girilmesiyle beraber bankalar da kampanyalarına hız verdi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’ndan da yeni bir kampanya haberi geldi. Ziraat Bankası, Vodafone Seyahat Yanımda uygulamasıyla harcama yapan müşterilerinin hesabına 1.500 TL aktaracağını duyurdu.

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! Verilecek 3 bin TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı. Pek çok kişinin yüzünü güldüren kampanya ile 3 bin TL bankkart lira hediye edecek.

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi Faizi Belli Oldu!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizi belli oldu. Peki, Ziraat Bankası 50.000 TL tüketici kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

Duyan duymayan kalmasın! Ziraat Bankası IBAN numaranıza anında geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Gıdadan mobilyaya, teknolojiden tatile kadar her sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyayla tam bin TL hediye edeceğini açıkladı.

Resmen açıklandı! Ziraat Bankası IBAN numaranıza bir defaya mahsus para yatacak!

Ziraat Bankası’nın yeni hazırladığı kampanya sayesinde şimdi de arabası olan müşterilerin hesabına para yatacak. Akaryakıt harcamalarına 75 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, söz konusu kampanyaya ilişkin detayları paylaştı.

Ziraat Bankası 2023 yılında ne kadar promosyon verecek? 

2023 yılında emekli olacak çalışanlar, EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte Ziraat Bankası'nın emekli promosyon ücretlerini merak etmektedir. Ziraat Bankası, EYT emekli promosyon ücretlerinin güncel ödeme listesini yayınladı. İşte 2023 Ziraat EYT emekli promosyonu...

Arabası olanlar Ziraat Bankası’nın verdiği bu parayı hemen alsın!

Ziraat Bankası, temmuz ayına sürpriz bir giriş yaparak arabası olan müşterilerini sevindirdi. Akaryakıt harcamalarından 75 TL hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını ve başvuru şartlarını açıkladı.

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Ziraat Bankası’nda A101 fırsatı başladı! 30 Haziran 2023’e kadar +4 taksit imkanından faydalanın…

Yeni bir kampanya duyuran Ziraat Bankası bu kez A101 fırsatını duyurdu. 30 Haziran 2023’e kadar A101’de +4 taksit imkanından faydalanılabileceği paylaşıldı. İşte detaylar.

ziraat bankasının yeni genel müdürü kim oldu Haberi

ziraat bankasının yeni genel müdürü kim oldu

Kamu Bankaları Genel Kurulu tamamlanırken, Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'ne Hüseyin Aydın yerine Alparslan Çakar getirildi.  

Sputniknews'de yer alan habere göre; Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ve Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih ise görevine devam edecek.

Alparslan Çakar kimdir?

Hüseyin Aydın...