18 / 04 / 2024

ziya eren spor lisesi

ziya eren spor lisesi

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, okulun önünde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada. 18 yıl önce dönemin Bitlis Valisi Mustafa Yıldırım tarafından Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı'nın (BETAV) kurulduğunu anımsattı...

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Kuruldu!

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ziya Eren ve İsmet Erdem ortaklığında kuruldu.

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Samsun'daki spor tesisi yatırımları hız kesmeyecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı devam eden spor tesislerini inceledi, Başkan Yılmaz yetkililerden projelerle ilgili bilgi aldı.

Urartu Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urartu Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 750 bin TL sermaye ile bugün Ziya Eren tarafından kuruldu.

Kamerun'un en büyük spor kompleksini Türkler yapacak!

İhalesini Yenigün İnşaat'ın kazandığı, 50 bin kişilik stadyum, spor salonu, olimpik yüzme havuzu, 2 antrenman sahası ve tenis kortlarını içeren projenin finansman imza töreni Yaounde'de gerçekleştirildi.

Samsun Bengü'ye 1 milyon TL'lik spor tesisi!

Bafra Bengü'de organize edilen güreş şenliklerine katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaylaya yapılan spor tesisi için 1 milyon TL harcayarak kısa bir sürede tesisi ilçeye kazandırdıklarını söyledi.

Galatasaray'dan Turgay Şeren Müzesi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, hayatını kaybeden sarı-kırmızılıların ve milli takımın efsane kalecisi Turgay Şeren'in adını Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde açılacak müzeye vereceklerini söyledi.

Bitlis'te Ziya Eren Spor Lisesi'nin açılışı yapıldı!

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, okulun önünde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada. 18 yıl önce dönemin Bitlis Valisi Mustafa Yıldırım tarafından Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı'nın (BETAV) kurulduğunu anımsattı...

Eren Talu kimdir?

Mimar Eren Talu, Galatasaray Spor Kulübü'nün TOKİ'ye devredilen Türk Telekom Arena Stadı yapımıyla gündeme gelen isimdir. Eren Talu ayrıca sunucu Defne Samyeli ile evliliğiyle haber olmuştur. Peki Eren Talu kimdir? İşte biyografisi...

Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu, 3 boyutlu panorama müzesi olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nu 19 Mayıs 1919 bağımsızlık mücadelesini anlatan üç boyutlu panorama müzesi haline getireceklerini söyledi...

Kadın spor merkezi b-fit'in 100. şubesi Şişli'de açıldı!

Kadın spor ve yaşam merkezi zinciri b-fit'in 100'üncü şubesi Şişli'de açıldı. İstanbul Şişli'de hizmet vermeye başlayan b-fit Türkiye genelinde 35 ilde yer alıyor

Semih Erden adına Bayrampaşa'da spor kompleksi yapılıyor!

12 Dev Adam’dan biri olan milli basketbolcu Semih Erden’in adına Bayrampaşa’da bir spor kompleksi yaptırılıyor

Trabzon Akyazı Spor Kompleksinin tahkimat işi ihalesini TOKİ yapacak!

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi yapımı için gerekli olan dolgu ve tahkimat işi ihalesinin yarın Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirileceği bildirildi

ziya eren spor lisesi Haberi

ziya eren spor lisesi

Bitlis Valisi Öztürk, "Bu ilin yetiştirdiği insanlar kendi iline bir yatırım gerçekleştiriyorlar. Bunlar olmasaydı belki Bitlis bugünkü konumundan çok daha geride olabilirdi" 


Eren Holding tarafından 'yaptırılan 24 derslikli Spor Lisesinin açılışı yapıldı. 


Eren Bulvarı'nda yaptırılan okula, iş adamı ve Eren Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Eren'in adı verildi. 


Bitlis Valisi Orhan Öztürk, okulun önünde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada. 18 yıl önce dönemin Bitlis Valisi Mustafa Yıldırım tarafından Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı'nın (BETAV) kurulduğunu anımsattı. 


Bitlis'e vefa borcunu ödemek isteyen Bitlisli iş adamlarının bu oluşum sayesinde kente hizmet ettiğini ifade eden Öztürk, şöyle konuştu: "Bundan 18 yıl önce dönemin Bitlis Valisi Mustafa Yıldırım, doğduğu topraklara vefa borcunu ödemek isteyen birileri olur diye bu oluşumu başlatmış. 

Yıldırım burada BETAV diye bir kuruluşu hayata geçirmiş....