24 / 04 / 2024

Samsun'daki spor tesisi yatırımları hız kesmeyecek!

Samsun'daki spor tesisi yatırımları hız kesmeyecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı devam eden spor tesislerini inceledi, Başkan Yılmaz yetkililerden projelerle ilgili bilgi aldı.




Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da yapımı devam eden projelerle ilgili bilgi aldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali İbrahim Şahin ile birlikte Samsun’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından merkezde yapımı devam eden Atletizm Sahası, Bowling ve Okçuluk tesisleri ile Bafra’da yapılan atış poligonu ve yüzme havuzlarının bulunduğu spor kompleksindeki çalışmaları inceledi.


SAMSUN TAM ANLAMIYLA SPOR KENTİ OLACAK

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Son yıllarda Samsun’umuzda yapılan spor yatırımlarıyla birlikte onlarca farklı spor türü icra edilebilir hale geldi. 18 Temmuz’da şehrimizde gerçekleştirilecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatları bu çalışmaların hızlanmasına vesile oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan çalışmalarda sona gelinmiş olması bizleri çok mutlu ediyor. Bu tesisler de tamamlandıktan sonra Samsun tam anlamıyla spor şehri olacak. Bu altyapı sayesinde ilimizde daha önce ilgi görmeyen ve dikkati çekmeyen spor dallarına yönelik yeni bir ilgi ve yönelimin de başlayacak olması bizi heyecanlandırıyor. Olimpik spor dallarının gelişmesi ve bu spor dallarında birçok gencin eğitim alarak kendilerini geliştirecek olması da gelecek adına bizi umutlandırıyor. Şehrimizin sonraki yıllarda ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyona ev sahipliği yapabilecek sportif altyapıya ve organizasyon deneyimine sahip olmasını da ayrıca kent kimliğimiz adına çok önemsiyorum.” diye konuştu.



Samsun Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön