26 / 04 / 2024

Ziynet Sali çatalcadan villa mı aldı

Ziynet Sali çatalcadan villa mı aldı

Yaşamını Türkiye’de sürdüren Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, bu kez Lefkoşa’dan bir ev aldı. Geçen yıl Çatalköy'den villa alan Sali’nin yakın çevresine “ülkeme yatırım yapıyorum” dediği öğrenildi.

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

Bursa'da bir ev sahibi kiracısının evine girerek 400 bin lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Ev sahibini güvenlik kamerası ele verdi...

14 Mayıs öncesi vatandaşlar altına hücum etti! Satışlar ikiye katlandı!

14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi piyasada artan belirsizlik yatırımcıların güvenli liman olan ilgisini artırınca altın fiyatlarında yaşanan artışın hızlandığı öğrenildi. Altın ziynet ve gram altın satışları iki katına çıkan Kapalıçarşı’da hareketli günler yaşanıyor.

Böylesi görülmedi! Altın bankacılığında bir ilk! Ziynet altınlarını Şekerbank’a getirenler 24 ayar altın biriktirecek!

Yurt dışı ve yurt içi belirsizlikler nedeniyle altına olan rağbet yeniden artınca bankalar da yeniden altın günleri düzenlemeye başladı. Şekerbank ‘Tasarrufun Altın Günü’ kampanyasını başlatarak ziynet altını olanları bankada vadesiz hesap açmaya davet ediyor.

Altın fiyatlarında son durum nedir? 18 Mayıs Çeyrek, gram, ziynet altın fiyatı ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcıların yakından takip ettiği konular arasında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan aşağı yönlü hareket sonrası dün yükselirken bugün tekrar düşüşünü sürdürdü. Peki altın fiyatlarında son durum nedir? Çeyrek, gram, ziynet altın fiyatı ne kadar oldu?

Sali Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sali Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Suat Deniz tarafından kuruldu.

Ziynet Sali Kıbrıs'tan 1 milyon TL'ye ev alacak!

Kıbrıs'ta 15 Eylül'de Emrah Erzurumlu ile evleneceği konuşulan Ziynet Sali, emlakçı emlakçı dolaşıp ev arıyor.

Kağıthane'de çöken binada ziynet eşyaları kalan vatandaşlar bekliyor!

Çöken binada ziynet eşyaları ve parası kalan vatandaşların bekleyişi sürüyor. Yıkılan evde yaşayan Emine Dulkadir, "Altınlarım ve hac param evde kaldı" dedi...

Mahsun Kırmızıgül: Annem çalınan parayla cami yaptıracaktı!

Türkücü Mahsun Kırmızıgül’ün annesi Faike Bazencir'in 1,5 milyon TL'lik para ve ziynet eşyası çalınmıştı. Kırmızıgül, annesinin o parayı cami yaptırmak için biriktirdiğini söyledi.

Sultanbeyli'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sultanbeyli İlçesi, Gazi Mahallesi, Saliç Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 486 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

Hakan Külahçı, Salı Grubu toplantısında tecrübelerini anlattı!

SALI Sanayici ve İş Adamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık toplantısına konuk olan iç mimar Hakan Külahçı, iş hayatındaki tecrübelerini anlattı. Külahçı Antalya'nın ilk iç mimarlık şirketi olan Art-Mim'i kurduklarını anlattı.

Minar Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minar Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Saliş tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Demirciler Sanayi Sitesi' nde kuruldu.

Ziynet Sali Lefkoşa’dan ev aldı!

Yaşamını Türkiye’de sürdüren Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, bu kez Lefkoşa’dan bir ev aldı. Geçen yıl Çatalköy'den villa alan Sali’nin yakın çevresine “ülkeme yatırım yapıyorum” dediği öğrenildi.

Ziynet Sali çatalcadan villa mı aldı Haberi

Ziynet Sali çatalcadan villa mı aldı

Tapu işlemlerinin tamamlanmasından sonra evi satan emlakçı fotoğraf çekerek, sosyal medyada “Ziynet Sali’ye bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz” notuyla paylaştı. Sali’nin yakın çevresine “ülkeme yatırım yapıyorum” dediği öğrenildi. Şarkıcı geçtiğimiz yıl da Çatalköy’de villa almıştı.


Şok...