19 / 04 / 2024

Ziynet Sali kıbrıstan ev mi aldı

Ziynet Sali kıbrıstan ev mi aldı

Yaşamını Türkiye’de sürdüren Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, bu kez Lefkoşa’dan bir ev aldı. Geçen yıl Çatalköy'den villa alan Sali’nin yakın çevresine “ülkeme yatırım yapıyorum” dediği öğrenildi.

Ziynet Sali Kıbrıs'tan 1 milyon TL'ye ev alacak!

Kıbrıs'ta 15 Eylül'de Emrah Erzurumlu ile evleneceği konuşulan Ziynet Sali, emlakçı emlakçı dolaşıp ev arıyor.

Ziynet Sali Lefkoşa’dan ev aldı!

Yaşamını Türkiye’de sürdüren Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, bu kez Lefkoşa’dan bir ev aldı. Geçen yıl Çatalköy'den villa alan Sali’nin yakın çevresine “ülkeme yatırım yapıyorum” dediği öğrenildi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, hedeflerini Kıbrıs'ta anlatacak!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi EM Türkiye, broker'larını ilk uluslararası yatırımı olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriveti'nde 21 - 23 Ekim 2015 tarihleri arasında bir araya getiriyor.

Kıbrıs Su Temini Projesi'ndeki askılı borular Körfez'in ilgisini çekti!

Kıbrıs Su Temini Projesi'nde kullanılan mühendislik yöntemleri Körfez ülkelerinin de ilgisini çekti. Dünyada ilk olan 'askılı borular' yakın zamanda birçok projede yer alacak

Kıbrıs Su Temini Projesi'nde kullanılan yöntemler yabancıların ilgisini çekti!

Kıbrıs Su Temini Projesi'nde kullanılan mühendislik yöntemleri Körfez ülkelerinin de ilgisini çekti. Dünyada ilk olan 'askılı borular' yakın zamanda birçok projede yer alacak.

Ahmet Vefik Alp'ten Kıbrıs'a köprü projesi!

Ahmet Vefik Alp Anamur’dan Koruçam’a ‘Kıbrıslink’ Yavruvatana Köprü projesinin hayata geçebileceğini söyledi. Alp: "Bir gün Kıbrıs’a geçiş projem gerçekleşirse adı ‘Denktaş Köprüsü’ olsun." dedi.

Mersin'in suyu 1.6 milyar TL'lik projeyle Kıbrıs'a!

Türkiye’den Kıbrıs’a deniz altından askılı boru sistemiyle su temin projesi bugün Mersin Anamur ve KKTC'de çifte törenle başlıyor. Projenin, Girne ayağındaki açılışı töreninin saat 13.00'te başlaması planlanıyor.

Osman Amca: Kıbrıs'ta inşaat sektörü dibe vurdu!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve Kıbrıs Türk Taşeronlar Birliği Başkanı Osman Amca, sektörde yaşanan sorunları değerlendirdi.

Kıbrıslı Türk ve Rum müteahhitler ortak iş yapacak!

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer ve Kıbrıs İnşaat Birlikleri Federasyonu (OSEOK) Başkanı Kostas Rouhas ve beraberindekileri kabul etti.

Kıbrıslı Türk ve Rum müteahitler ortak hareket edecek!

Nikos Anastasiadis'e, "ara bölgedeki kültürel ve tarihi anıtların ve diğer binaların restorasyonunun ağırlıklı olarak Kıbrıs Türk ve Kıbrıs Rum inşaat şirketlerince yapılmasının" da bulunduğu bir dizi öneri sunuldu.

Güney Kıbrıs'taki emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs'ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Agustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Kıbrıs Elexus Hotel'in açılışı neden gecikti?

Etstur'un Kıbrıs'ta 200 milyon dolarlık yatırımla hizmete açması beklenen Elexus Hotel'in açılışının geciktiği haberleri geliyor. Grubun 12'nci oteli olarak hizmete girecek olan Elexus'un bürokratik engeller nedeniyle açılmadığı belirtiliyor.

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Ağustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Ziynet Sali kıbrıstan ev mi aldı Haberi

Ziynet Sali kıbrıstan ev mi aldı

Tapu işlemlerinin tamamlanmasından sonra evi satan emlakçı fotoğraf çekerek, sosyal medyada “Ziynet Sali’ye bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz” notuyla paylaştı. Sali’nin yakın çevresine “ülkeme yatırım yapıyorum” dediği öğrenildi. Şarkıcı geçtiğimiz yıl da Çatalköy’de villa almıştı.


Şok...