25 / 04 / 2024

Eminevim müşterilerini Kıbrıs'a götürdü!

Eminevim müşterilerini Kıbrıs'a götürdü!

Daha önce 150 müşterisini umreye götüren Eminevim, bu kez de 250 kişiye dört gün boyunca Kuzey Kıbrıs'ı gezdirdi.Dört gün süren gezi tamamen ücretsizdi.



EMİNEVİM'İN müşterileri için 2015 yılında başlattığı yurtiçi ve yurtdışı gezilerinin son durağı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Şirket, 250 müşterisini Kuzey Kıbrıs’a götürdü. Eminevim, daha önce de 150 müşterisini Umre'ye götürmüştü. Düzenlenen kampanya kapsamında Eminevim’i ev almak isteyenlere tavsiye eden ve gerekli şartları yerine getiren 250 kişi Kıbrıs turuna katılmaya hak kazandı. Tamamen ücretsiz olan ve dört gün süren gezinin birinci gününde; Kırklar Türbesi ziyaret edildi. Turun ikinci günü, Mağosa ve Lefkoşa gezilerine ayrıldı. Üçüncü gün de; Kıbrıs Barış Harekatı'nın başladığı Çıkarma Plajı, Barış Müzesi ve şehitliği gezildi. 


Asrın projesine ziyaret

Tur kapsamında Türkiye tarafından Kuzey Kıbrıs'ın su ihtiyacını karşılayacak olan büyük proje de görüldü. Son gün de Hz. Ömer Türbesi, Bella Bais Manastırı ve Karaoğlan Şehitliği'ni gezdi. Tura katılan müşteriler gördükleri mekanları her fırsatta sosyal medya üzerinden paylaştılar.


Akşam 


Geri Dön