26 / 04 / 2024

ZM Temizlik İnşaat adres

ZM Temizlik İnşaat adres

ZM Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Fidan tarafından kuruldu.

İzm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Gök tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Bakur Otelcilik Turizm Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakur Otelcilik Turizm Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Celalettin Bulunmaz tarafından kuruldu.

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Papi Temizlik İnşaat Ve Mobilya Gıda Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Işık tarafından kuruldu.

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Jade Temizlik İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kağıthane'de Metin Işık tarafından kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ekesanlar Temizlik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ekesanlar Temizlik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekesanlar Temizlik İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış  Düğer tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Temizlik İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Avcılar’da  500 TL  sermaye bedeli ile Aziz Umut Sırma tarafından kuruldu.

Ugr Yönetim Danışmanlık Temizlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ugr Yönetim Danışmanlık Temizlik İnşaat Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dikmen tarafından kuruldu.

ZM Temizlik İnşaat adres Haberi

ZM Temizlik İnşaat adres

ZM Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Fidan tarafından kuruldu.

ZM Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim...