26 / 04 / 2024

zmir protokol camisi

zmir protokol camisi

İZMİR'de kapatılan İl Özel İdareleri'nin varlıklarının devri sırasında Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredilen alana büyük bir protokol camisi yapılması için hazırlanan plan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandı, inşaatın kısa sürede başlayacağı öğ

Tarihi Vaniköy Camisi'nin ihyası için protokol imzalanacak!

Çıkan yangın sonucu büyük zarar gören tarihi Vaniköy Camisi için ihya çalışması başlatılacağı belirtildi...

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

Nevvar Salih İşgören Ulu Camisi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

İzmir'in Konak ilçesinde Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından yaptırılan ve inşaatı süren Nevvar Salih İşgören Ulu Camisi'nin yüzde 90'ı tamamlandı. Cami inşaatı sırasında 60 bin metreküp beton, 10 bin ton da demir kullanıldı. 

İzmir'de 420 yıllık Hisar Camisi yeniden açılacak!

İzmir'de bulunan 420 yıllık Hisar Camisi'nin 1.5 yıl süren tadilat çalışmaları bitti. Cami önümüzdeki ramazan ayında yeniden ibadete açılacak. 

420 yıllık Hisar Camisi, depreme karşı güçlendirilecek!

Üç Mihraplı Cami" olarak da anılan İzmir'deki 420 yıllık tarihi Hisar Camisi, depreme karşı güçlendirilecek.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi Kent Park olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Emlak Konut ile Tariş, Alsancak projesi için protokol imzalandı!

Emlak Konut GYO ve Tariş Koorperatif Birlikleri arasında 1 Aralık 2016’da imzalanan protokol ile Emlak Konut GYO, İzmir Alsancak’ta Liman Arkası olarak bilinen bölgede yeni bir proje geliştirecek.

İzmir'deki Hatuniye Camisi onarılmayı bekliyor!

İzmir Anafartalar Caddesi'ndeki kentin en eski yapıtlarından olan tarihi cami onarım bekliyor. Tarihi Hatuniye Camisi'nin eski ve ilgisiz oluşu çevredekilerce tepki ile karşılanmakta...

Bergama Belediyesi TMMOB İzmir şubesi ile protokol imzaladı!

Bergama Belediyesi, TMMOB İzmir Şubesi ile ilçedeki asansörlerin periyodik kontrollerine ilişkin protokol imzaladı, protokol Bergama Belediye Başknı Mehmet Gönenç ile TMMOB İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın arasında imzalandı.

Mehmet Tiryaki Tabakhane Camisi'nin inşaatını inceledi!

Tabakhane Camisi'nin yıktırarak yeniden yapımını üstlenen Simav'ın İzmir ve Manisa'daki hayırsever iş adamı Mehmet Tiryaki, Tabakhane Camisi inşaatını ilk kez inceledi.

Kars Arap Baba Camisi ibadete açıldı!

KARS'ta, Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından yapılan Arap Baba Camisi ibadete açıldı. Açılışın ardından camiyi gezen protokol üyeleri, camide namaz kıldı.

İzmir'deki arkeolojik kazılar sponsorluk protokolüne takıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçmiş yıllarda kent tarihi ve turizmi için önemli arkeolojik kazılara verdikleri maddi desteği, Kültür ve Turizm Bakanlığı'yla olan sponsorluk protokolü anlaşmazlığı nedeniyle veremediklerini söyledi.

İzmir'de ÖİB'den Diyanet'e devredilen alana cami yapılacak!

İZMİR'de kapatılan İl Özel İdareleri'nin varlıklarının devri sırasında Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredilen alana büyük bir protokol camisi yapılması için hazırlanan plan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandı, inşaatın kısa sürede başlayacağı öğ

zmir protokol camisi Haberi

zmir protokol camisi

İZMİR'İN EN BÜYÜĞÜ Ege'de Son Söz'den Fatih Yapar'ın haberine göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Valilik arasında İl Özel İdaresi'nin kapatılmasından sonra yaşanan mal paylaşım kavgası yargıda devam ederken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Konak'ta plan değişikliği kararı aldı. 

Çınarlı'da yıllarca Özel İdare hizmet binası olarak kullanılan alanın büyük bölümü cami alanı oldu. 

Diyanet İşleri Başkanlığı'na tahsis edilen 9 bin 613 metrekare büyüklüğündeki yere, İzmir'in en büyük protokol camisi inşa edilecek. Topİam 12 bin metrekare resmi tesis alanının geriye kalan 5 bin metrekaresi ise farklı projelerde kullanılacak. "Resmi Tesis Alanı, ibadet Alanı (Cami) ve Yeşil Alan" amaçlı hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı 21 Mayıs'a kadar askıda kalacak. Bıı süre içinde itiraz edilebilecek. 



İzmir 9 Eylül...