24 / 04 / 2024

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi teknopark binası

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi teknopark binası

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark binası hizmete açıldı!

Türk bilim insanları, her depremde konuşulan teoriyi resmen çürüttü! Meğer asıl gerçek buymuş!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde Geomatik Mühendisliği alanında çalışan Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, depremlerden önce atmosferde gerçekleşen elektron hareketlerini araştıran bir makale yayınladı ve ilginç sonuçlara ulaştı.

İŞKUR resmen duyurdu! O kurum 10 kamu işçisi alacak! Başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın

İŞKUR, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin 10 kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular yarın başlıyor. İşte başvuru şartları ve gerekli evraklar... 

Bilim kurgu değil korkunç gerçek! Deprem, ilçeyi şehirden 20 santim uzaklaştırdı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektör yardımcısı Şenol Hakan Kutoğlu, Düzce'deki 5.9 büyüklüğündeki depremin Gölyaka ile Düzce'yi birbirinden 20 santimetre uzaklaştırdığını söyledi.

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

Zonguldak'ta hafif ve ucuz köpük beton geliştirildi!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nde köpük beton üretiminde seramik atıkları kullanarak, daha hafif ve ucuz maliyetli köpük beton geliştirildi.

Zonguldak BEÜ Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde inşa edilen Teknopark'ın hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Teknopark'ın Zonguldak'ta önemli işleri hayata geçirmesi planlanıyor.

Zonguldak Teknopark binası hizmete açıldı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark binası hizmete açıldı!

Pana Yapı'dan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri için yurt!

Pana Yapı, Zonguldak Kozlu'da okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine 920 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor. 35 milyon liraya mal olacak proje 28 Şubat'ta teslim edilecek.

TOKİ Zonguldak Devrek Konutları'nda son durum!

Zonguldak Devrek'teki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu mevkiinde yapılması planlanan 271 konutluk projede çalışmalar devam ediyor.

Bülent Kantarcı: Zonguldak, Çaycuma’ya taşınmalı!

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı sürekli göç veren, jeolojik ve fiziki yapısının büyümeye elverişli olmaması nedeniyle sıkışıp kalan Zonguldak il merkezinin Çaycuma’ya taşınmasını önerdi.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Hürriyet gazetesi yazarı Yenan Bilgici bugünkü yazısında Bülent Ecevit'i kaleme aldı. İşte Yenan Bilgici'nin o yazısı...

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı asfaltlandı!

Çorlu Belediyesi’nce önemli projeler arasında gösterilen ve Marmara Bölgesi'nde belediye imkanları ile yapılan en uzun bulvar yolu olarak nitelenen Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı da asfaltlandı.

Zonguldak'ta inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak'ta çalıştığı inşaatın 4.katından düşen işçi hayatını kaybetti. Tünel kalıp ustası olan 32 yaşındaki Cuma Karakuş'un cenazesi Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi teknopark binası Haberi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi teknopark binası

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) bünyesinde hayata geçirilen Teknopark'ın hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vali Erdoğan Bektaş, törende gerçekleştirdiği konuşmada, Teknopark binasının güzel ve kent için önemli olduğunu belirtti.

"Bazen ölçüyü kaçırıyoruz ve büyük binalar yaparak bir şeyler başaracağımızı sanıyoruz ama aslında öyle değil." diye konuşan Bektaş, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Önemli olan bina değil, binanın içinde nasıl çalıştığınızdır. Burada çok önemli çalışmaların çıkacağını umuyorum. Zonguldak'a dışarıdan bakıldığında görülen manzara bizi yanıltmasın. Solumuzda Erdemir, sağımızda Filyos, arada sahil ve tren bağlantıları, havaalanı, otoyol bağlantıları bir sürü imkandır. Hepsini bir arada topladığımızda Zonguldak kısa vadede gelişmelere açık bir bölge. Ama bu gelişmelerin öngörülmesi ve yönetilmesi gerekiyor. Öngörü işini daha çok üniversite yapacak, yönetme işini de hep...