26 / 04 / 2024

zonguldak emekli toki

zonguldak emekli toki

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ Evleri kurası 1 Ağustos 'ta yapılacak. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Emekli TOKİ Kdz Ereğli kura çekilişi!

Emekli TOKİ Kdz Ereğli kura çekilişi 1 Ağustos'ta yapılacak. Emekliye özel 200 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Zonguldak kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 324 adet konut bulunuyor. Peki TOKİ Emekli Zonguldak kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çaydeğirmeni Devrek Konutları kura!

TOKİ Çaydeğirmeni Devrek Konutları kura çekilişi 1 Ağustos'ta yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kurası!

Toplamda 200 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kurası 1 Ağustos Pazartesi gününde yapılacak.

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü bugün!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 200 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü bugün...

TOKİ Emekli Çaydeğirmeni Devrek kurası!

TOKİ Emekli Çaydeğirmeni Devrek kurası 1 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek. Dairelerin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede başvuru ücreti 500 TL'dir.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Zonguldak'ta TOKİ projesinin ihalesi mecliste!

Zonguldak'ta bulunan lavuar alanı için TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projenin ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Zonguldak Devrek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde toplam 299 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Zonguldak Devrek TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni TOKİ projesinde yer alan 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Zonguldak Devrek TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Toplam 49 adet konutun yer aldığı Zonguldak Devrek TOKİ projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Zonguldak Devrek TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Zonguldak Devrek projesinde yer alan 70 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

Zonguldak Terakki TOKİ 110 konut ihalesi 27 Kasım'da!

Zonguldak İli Merkez İlçesi Terakki Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Kasım'da saat 14:00'de yapılacak.

zonguldak emekli toki Haberi

zonguldak emekli toki

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili Şube’lerinden geri alabilecek.


Toplamda 200 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede ödeme planına göre 180 aydan 240 aya kadar taksit sağlanıyor.


Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ Evleri kurası!

Dairelerin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede kura çekilişi 1 Ağustos Pazartesi gününde gerçekleşecek.


Satış duyurusu için