24 / 04 / 2024

zonguldak eski asfalt tesisi su altında mı kaldı

zonguldak eski asfalt tesisi su altında mı kaldı

Zonguldak'ta eski asfalt tesisi ve şantiye binası su altında kaldı. İddiaya göre çevreye dökülen hafriyatın su giderlerini tıkaması sonucu biriken sular, eski asfalt şantiyesi, tünel inşaatı şantiye binası ve futbol sahasını tamamen kapladı.

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Zonguldak'taki 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Zonguldak'ın Merkez ilçesi Uzun Mehmet Caddesi PTT Sokak’taki iki katlı eski binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı gerçekleşti. 

6 milyonluk asfalt sökülüp yeniden yapıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 milyon liraya sıcak asfalt yapılan İnönü ilçesindeki sokaklar, ilçe belediyesi tarafından kilit taşla değiştiriliyor. 

Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait eski binalar turizme kazandırılacak!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli'de 130 yıl önce inşa edilen raylı sistemle Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) ait eski binaların turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı.

Zonguldak Ereğli'deki hastane alanına kampüs tartışması!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı 5 Eylül'de düzenlenecek. Eski devlet hastanesi alanının askeri güvenlik bölgesine alınması kararının imara işlenmesi konusu mecliste görüşülecek.

Zonguldak Yeşilmahale'deki hastane eski yerine yapılacak!

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Yeşilmahale’de vatandaşlarla buluştu. Ayan, ''Mevcut hastane yerinin ihalesini yenilemek kaydıyla devamından yanayız'' diye konuştu.

Ereğli'de eski yapılar yıkılacak!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belde merkezinin güzelleştirilmesi için eski yapıların yıkılacağını dile getirdi.

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Manisa Selendi'de sıcak asfalt çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ve Kula’da eski yol olarak bilinen yolda başlatılan ‘sıcak asfalt çalışması’ tüm hızıyla devam ediyor.

Eskişehir İnönü-Bilecik yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, İnönü ilçe merkezini Bilecik il sınırına bağlayan Kandilli yolunda zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Selendi ve Kula arasına asfalt!

İl genelinde yürüttüğü asfalt çalışmaları ile yolları yenileyen ve konforlu hale getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ile Kula arasında kalan ve eski yol olarak bilinen bölgedeki sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

zonguldak eski asfalt tesisi su altında mı kaldı Haberi

zonguldak eski asfalt tesisi su altında mı kaldı


Su giderinin tıkandığı belirtilen mahallede kar ve yağmur sularının etkisiyle giderek yükselen sular evleri tehdit etmeye başladı. Bağlık Mahallesi Harika Sokak üzerinde Zonguldak Belediyesi eski asfalt şantiyesi olarak bilinen alan, giderin tıkanması nedeniyle su altında kaldı. 


İddiaya göre çevreye dökülen hafriyatın su giderlerini tıkaması sonucu biriken sular, eski asfalt şantiyesi, tünel inşaatı şantiye binası ve futbol sahasını tamamen kapladı. 


Giderek yükselen su, çevredeki bazı evlerin önüne kadar yükseldi. Su giderindeki mazgalların açılmasını isteyen mahalle sakinlerinden Ramazan Yıldız (56), "Bizim her kış yağmurda ve karda bu tür sıkıntımız oluyordu. Ama su giderlerinden su boşalıyordu. Şu anda tünel çalışması yapılırken dökülen hafriyatlar su giderlerini tıkadı. Giderler tıkanınca kar ve yağmur suyunda yığılma yaptı. 

Arkadaşımızın burada bulunduğu ev de tehlike altında. Bir süre önce belediyeye...