19 / 04 / 2024

Zorlu Center hakkında bilgi

Zorlu Center hakkında bilgi

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki 96 bin 500 metrekarelik arsasını 800 milyon dolara satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Zorlu Center'dan UVC teknolojisine 2 milyon TL'lik yatırım!

Zorlu Center, kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19’a karşı tüm önlem ve tedbirlerini arttırıyor. 2 milyon TL’den fazla yatırımda bulunan Zorlu Center, kapalı alanlarda yer alan hava kalitesini en yüksek seviyeye ulaştırıyor.

Zorlu Enerji'den kira sertifikası ihracına ilişkin EPDK başvurusu hakkında açıklama!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., kira sertifikası ihracına ilişkin EPDK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Zorlu Center'den çatısı çöken kafe hakkında açıklama!

Zorlu Center'de bugün saat 15:30'da meydan katında yer alan bir kafeteryanın çatısının çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Zorlu Gayrimenkul Yönetimi de konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama;

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Zorlu Center yılbaşında açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center yılbaşında açık mı? Zorlu Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Zorlu Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Gülşen, Zorlu Center'dan 5 milyon dolara ev aldı!

Şarkıcı Gülşen uzun süredir aradığı evi buldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da dünya evine giren Gülşen, Zorlu Center'dan daire aldı.

Zorlu Center Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Zorlu Center Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolara ev alacak!

Hamileliğinin 3. ayında bebek hazırlıklarına başlayan Gülşen, Zorlu Center'da 5 milyon dolarlık geniş bir daire arıyor. Zorlu’nun emlakçılarına haber gönderen şarkıcı 4+1 dairelerden birini istiyor.

Torun Center davasında müfettişler de soruşturulacak mı?

Torun Center davasında Danıştay, Bakanlığın iş cinayetinde sorumluluğu bulunan kamu görevlileri hakkında soruşturma izni vermeyen kararını iptal etti.

Zorlu Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

2007 yılında Karayolları arazisine 'Zorlu Center'!

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki 96 bin 500 metrekarelik arsasını 800 milyon dolara satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış.

Zorlu Center AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center AVM bayramda açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

Zorlu Center hakkında bilgi Haberi

Zorlu Center hakkında bilgi



Karayolları arazisine 'Zorlu Center'


İstanbul Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisini 800 milyon dolara satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin ismini 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıkladı. Proje için uluslararası mimarlık yarışması açıldı.


Yarışma açıldı


İstanbul Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisini 800 milyon dolara satın alan Zorlu Holding, arsa üstüne yapımı planlanan projeye 'Zorlu Center İstanbul' adını verdi. Proje konut, otel, alışveriş ve kongre merkezinden oluşacak. Zorlu Holding, 96 bin 500 metrekarelik arsa üzerine yapılacak inşaatlar için ulusal ve uluslararası mimarlık bürolarının katılacağı proje yarışması açtı.


Simge olacak


Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, projenin ''2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'a yakışan bir eser olacağını kaydetti. Dış görünüşü...