19 / 04 / 2024

zorlu centerdan ev alan ünlüler

zorlu centerdan ev alan ünlüler

Zorlu Center’da tartışmalar bitmiyor. İnşaatından imar iznine, AVM’sinden rezidansına kadar her aşamasında yaşananlar Zorlu Center’ı gündemde tutuyor. Zorlu Center'dan daire alanlar da bir türlü evlerine kavuşamıyor

Zorlu Center birçok ünlüyü komşu yaptı!

Rezidans fiyatlarının 1.1 milyon ile 26.4 milyon lira arasında değiştiği Zorlu Center; Orhan Gencebay, Cem Yılmaz ve Osman Çarmıklı gibi birçok ismi komşu yaptı

Ali Ağaoğlu Zorlu Center'dan ev bakıyor!

İSTANBUL'un 'en değerli arazisi' olarak kabul edilen Zincirlikuyu'daki eski Karayolları arazisi üzerine konumlanan Zorlu Center'dan ev almak için Ali Ağaoğlu'nun da içinde bulunduğu işadamlarından sanatçılara birçok isim sıraya girdi..

Siyaset bilimci isyan etti: Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?

Siyaset bilimci Burak Yıldırım, kira fiyatlarındaki fahiş artışlardan dolayı vatandaşların kiralarını ödeyemediğini açıkladı. Yıldırım ekonomik koşulların zorluğundan bahsederek '' Ev almak hayal, araba almak hayal, kirada oturmak bile hayal oldu! Ne için çalışıyoruz?'' diyerek isyan etti.

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Kiracılar dikkat! Kiralık ev ararken nelere dikkat etmeliyiz...

Kiralık ev aramak, hem heyecan verici hem de zorlu bir süreç. Bu zorlu süreci başarılı ve verimli bir şekilde yönetmek için doğru stratejileri ve ipuçlarını bilmek önemli bir detaydır. İşte ev ararken  nelere dikkat etmeliyiz haberin ayrıntıları...

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere Albaraka’dan  1 milyon değerinde kredi desteği geldi. Rekabetçi emlak ve yükselen enflasyon nedeniyle ev alımları zorlu bir hale geldi. Albaraka Türk Konut Finansmanı sayesinde ev almak isteyenler bu hayale daha kolay kavuşabilecekler. 

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Ev kiralarına üst sınır getirilecek mi?

Türkiye’de son zamanlarda kiralık ev fiyatlarında büyük bir yükseliş yaşanıyor. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde insanlar uygun fiyatlı konut bulmakta zorluklar yaşıyor. Peki öğrenciler ev bulma zorluğunu nasıl aşacak?

Gülşen Londra'dan ev almak için Zorlu'daki dairesini satıyor!

Müzik çalışmalarına Londra'da devam eden Gülşen, ev sahibi olmak için harekete geçti. Ünlü popçu, bunun için de geçtiğimiz yıllarda 15 milyon liraya satın aldığı Zorlu'daki dairesini 30 milyon liraya satışa çıkardı..

Nusret, Zorlu Center Residence'dan ev aldı!

Et imparatorluğunun ortağı olan ve dünyaca tanınan Nusret Gökçe Zorlu Center Residence'dan daire satın aldı. Nusret, 180 metrekarelik yeni evi için 2 milyon dolar ödedi.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Zorlu Center’dan ev aldı!

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu çifti oğulları Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına girmişlerdi. Çift, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse ev satın aldı.

Berkay-Özlem Şahin çifti, Zorlu AVM'den ev eşyası baktı!

Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Çift ev eşyası baktı...

Gülşen, Zorlu Center'dan 5 milyon dolara ev aldı!

Şarkıcı Gülşen uzun süredir aradığı evi buldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da dünya evine giren Gülşen, Zorlu Center'dan daire aldı.

Fenerbahçeli Gregory Van der Wiel, Zorlu Center'a taşındı!

Fenerbahçe’nin Paris Saint Germain'den transer ettiği futbolcu Gregory Van der Wiel İstanbul'daki evini buldu. Bir süredir Zirncirlikuyu'daki bir otelde konaklayan ve ev arayan Hollandalı futbolcu, manken sevgilisi Rose Bertram isteği üzerine Zorlu Center'a taşındı.

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'tan ev baktı!

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Martin Skrtel ve takım arkadaşı Miroslav Stoch, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler. Martin Skrtel ile Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'daki boş evleri birlikte gezdiler.

zorlu centerdan ev alan ünlüler Haberi

zorlu centerdan ev alan ünlüler



Zorlu Center’da tartışmalar bir türlü bitmiyor. İnşaatından imar iznine, AVM’sinden rezidansına kadar her aşamasında yaşananlar Zorlu Center’ı gündemde tutuyor.


Zorlu Center’ın açılışı 3 yıl geciken AVM kısmından sonra milyonlarca dolar vererek rezidansından daire alanlar da bir türlü evlerine kavuşamıyor. İlk erteleme sonrasında Haziran 2013’te evlerini teslim almayı bekleyenlere “Teslimler Haziran 2014’e uzadı” yanıtı verilmişti. Ancak Haziran’ın üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hala evler teslim edilemedi.


Haberturk.com’a konuşan, parasının tamamını ödeyerek Zorlu Center’da ev alan üst düzey bir yönetici şunları söyledi: “AVM kısmının açılışında yaşanan gecikmeler şimdi de evlerin tesliminde yaşanıyor.

Projenin yapımına 2008 yılında başlanmıştı. İlk teslimlerin 2012’de yapılacağı açıklanmıştı. AVM kısmının da ilk olarak 2010 yılında planlanan açılışı 2012 yılına ertelenmişti. Ardından 2013 yılı denilmişti. Ekim 2013’te AVM kısmı açılmasının ardından...