25 / 04 / 2024

zorlu centerdan rezidans alan ünlüler

zorlu centerdan rezidans alan ünlüler

İSTANBUL'un 'en değerli arazisi' olarak kabul edilen Zincirlikuyu'daki eski Karayolları arazisi üzerine konumlanan Zorlu Center'dan ev almak için Ali Ağaoğlu'nun da içinde bulunduğu işadamlarından sanatçılara birçok isim sıraya girdi..

Gülşen Zorlu'daki rezidansını 22 bin TL'ye kiraya verdi!

İspanya'dan dönen şarkıcı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, Zorlu Center'daki evlerini 22 bin TL'ye kiraya verdi. 

Gülşen, Zorlu'daki rezidansını 40 bin TL'ye kiraya verdi!

Şarkıcı Gülşen'in pandemi nedeniyle ailesiyle birlikte İspanya'daki villasına gittiği iddia edildi. Bir süre İspanya'da yaşayacak olan popçu Zorlu’daki rezidans dairesini de ikiye bölerek ikinci kısmını 40 bin liraya kiraya verdi.

Serenay Sarıkaya Zorlu Center'a taşındı!

Zorlu Center'daki rezidans dairesine taşındığı konuşulan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün de yeni evinden paylaşımda bulundu.

Zorlu Center'de 8 milyon TL'ye icradan satılık rezidans!

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 30 ada, 165 parselde kayıtlı olan Zorlu Center projesindeki 805 numaralı rezidans daire 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Zorlu Center’daki iki rezidansını satan iş adamı kim?

Zorlu'daki rezidanslardan birinde ilginç bir satış gündemde. oğulları için Zorlu Center’dan iki rezidans daire satın alan bir iş adamı lüks konutları oğullarına vermekten vazgeçip satışa çıkarmış...

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Rezidans Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Olgun Zorlu ve Ahmet Zazif Zorlu imzasıyla kuruldu.

Martin Skrtel ve Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'tan ev baktı!

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Martin Skrtel ve takım arkadaşı Miroslav Stoch, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendiler. Martin Skrtel ile Miroslav Stoch, Zorlu Rezidans'daki boş evleri birlikte gezdiler.

Sinan Dereli Zorlu Center'daki dairesine taşındı!

Yıllardır Swissotel'in rezidans bölümünde oturan Sinan Dereli'nin geçen ay temelden 2 milyon dolara satın aldığı Zorlu Center'daki dairesine taşındı.Evinin dekorasyonunu da Bettina Machler yaptı.

Zorlu Center'da rezidanslar ofise mi çevriliyor?

Açılışının üzerinden 1.5 yıl geçmesine rağmen Zorlu Center'da rezidans satışları tamamlanamadı. Ulusal ve uluslararası şirketler tarafından ofise çevrildiğine dikkat çekiliyor.

Zorlu Center'da ikinci yangın!

Tadilat sırasında çıktığı belirtilen yangını itfaiye ekipleri büyümeden söndürdü. Zorlu Center'ın rezidans bölümünde 15 gün önce çıkan yangında bir kişi ölmüş 6 kişi de yaralanmıştı.

Kestel Cihanpark Rezidans telefon!

Sait Zorlu İnşaat tarafından Bursa Kestel 'de yükselen proje Kestel Cihanpark Rezidans 'ta daire satışları başladı.Kestel Cihanpark Rezidans telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Kestel Cihanpark Rezidans iletişim bilgileri!

Kestel Cihanpark Rezidans iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. 4 katlı 7 bloktan oluşan Kestel Cihanpark Bursa Kestel'de inşa ediliyor. Kestel Cihanpark Rezidans Sait Zorlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor

Kestel Cihanpark Rezidans ulaşım!

Sait Zorlu İnşaat imzası ile Bursa Kestel'de hayata geçirilen proje Kestel Cihanpark bodrum kattan üst kat dublekse kadar çeşitli daire tipi seçenekleri sunuyor. Kestel Cihanpark Rezidans ulaşım bilgileri haberimizde mevcut.

zorlu centerdan rezidans alan ünlüler Haberi

zorlu centerdan rezidans alan ünlüler

İSTANBUL'un 'en değerli arazisi' olarak kabul edilen Zincirlikuyu'daki eski Karayolları arazisi üzerine konumlanan Zorlu Center'dan ev almak için işadamlarından sanatçılara birçok isim sıraya girdi. Ev aldığı konuşulan isimler arasında işadamı Osman Çarmıklı dan şarkıcı Seda Sayana, şovmen Beyazıt Öztürk'ten Orhan Gencebay'a, Mehmet Ali Erbil'den Cem Yılmaz a kadar birçok ünlü bulunuyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu da, projeyi çok beğendiğini söyleyerek, "Fırsat bulup gidip inceleyemedim, alacağım rezidansa karar veremedim. Ama bir an önce ben de oradan daire almak istiyorum" dedi. 


"Rezidansta Yaşamak tam bana göre" diyen Seda Sayan, projeden 1.3 milyon dolarlık bir daire alarak, Cem Yılmaz'a komşu oldu. Orhan Gencebay'ın dairesinin ise 8 katta ve Boğaz manzarasına tamamen hakim olduğu öğrenildi. Gencebay'ın daire için 2 milyon dolar ödediği...