29 / 03 / 2024

Zorlu Center'da rezidanslar ofise mi çevriliyor?

Zorlu Center'da rezidanslar ofise mi çevriliyor?

Açılışının üzerinden 1.5 yıl geçmesine rağmen Zorlu Center'da rezidans satışları tamamlanamadı. Ulusal ve uluslararası şirketler tarafından ofise çevrildiğine dikkat çekiliyor.



İstanbul'un en pahalı projelerinin başında yer alan Zorlu Center'da, açılışın üzerinden 1,5 yıl geçmesine rağmen satışı tamamlanamayan rezidans bölümünün ulusal ve uluslararası şirketler tarafından ofise çevrildiğine dikkat çekiliyor. Ekonomist'in haberine göre, Limak Holding ve Kibar Holding’in merkez ofislerinin Zorlu Center'da rezidans bölümünde konumlanması bu görüşü destekliyor.



Ancak konuyla ilgili Zorlu Gayrimenkul'den yapılan açıklamada, "Mevcut kat mülkiyetine uygun olarak Zorlu Center'da ofis ve home-ofis çözümlerimiz planlandığı gibi ilerliyor, bunların dönüştürülmesi gibi bir gündemimiz bulunmuyor" denildi.Gelen bilgilere göre Zorlu Center Kule ve Teras rezidanslarının büyüklükleri 117 m2 ile 735 m2 arasında değişiyor ve 1+1'den 5.5+1'e kadar farklı tipte dairelerden oluşuyor. Ofis fonksiyonu ise 18 bin metrekare olarak Teras Evler bölümünde yer alıyor.



Rezidans ve ofislerin metrekare satış fiyatları 9 bin 500 ile 18 bin dolar arasında değişiyor. Zorlu Center kiralama gerçekleştirmiyor, sadece rezidans ve ofislerin satışını yapıyor. Kiralama yapan şirketlerin de rezidansları ofise çevirmelerinin önünde bir engel bulunmuyor.


Habertürk


Geri Dön