19 / 04 / 2024

Zorlu Levent 199 kiralama

Zorlu Levent 199 kiralama

Zorlu Grubu tarafından İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan ve en gözde semtlerinden biri olan Levent'te inşa edilen Zorlu Levent 199 projesinde kiralamalar metrekare olarak 45 dolar+KDV'den başlıyor...

KAGİDER'in yeni ofisi açıldı!

Girişimcilik yoluyla kadının güçlenmesini hedefleyen Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Zorlu Holding tarafından Levent 199'da mekan sponsoru olarak tahsis edilen yeni ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Denys Boyko, Zorlu Center'dan 10 bin dolara daire kiraladı!

Beşiktaş'ın Dnipro'dan transfer ettiği kaleci Denys Boyko ve eşi, yeni evine taşındı.Beykoz Acarkent ve Levent'teki Bellevue Residence'ı gezen futbolcu, eşi Valeria Boyko'nun istediği üzerine Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'a taşındı.

Zorlu Levent 199, 440 milyon dolara satıldı!

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla nakit gücünü artırmış olacak.

Zorlu Plaza hastane mi olacak?

Zorlu Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin yönetim merkezi uzun süre Avcılar'daki Zorlu Plaza oldu. Ancak şirket bu plazadaki tüm birimlerini Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde yeni inşa ettiği Levent 199 isimli gökdelenine taşıdı.

Odeabank genel müdürlük binası Levent'e taşındı!

Türkiye'nin genç bankalarından Odeabank yılın ilk çeyreğinde Maslak'taki genel müdürlük binasını Esentepe'deki Levent 199 Plaza'ya taşıdı.

İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 21 kattan meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul Inn Levent satılık konut!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. İstanbul Inn Levent satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

İstanbul Inn Levent satılık ev!

Toplam 650 adet bağımsız birimden meydana gelen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın yerde bulunuyor. İstanbul Inn Levent satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor. Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

Levent 199 LEED Gold sertifikası aldı!

Zorlu Gayrimenkul tarafından toplamda 280 milyon dolar yatırımla inşa edilen Levent 199 projesinin, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen "LEED Gold" sertifikası almaya hak kazandığı bildirildi.

Zorlu Levent 199 ofis projesi LEED Gold sertifikası aldı!

Zorlu Gayrimenkul tarafından toplamda 280 milyon dolar yatırımla inşa edilen Levent 199 projesinin, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen "LEED Gold" sertifikası almaya hak kazandığı bildirildi.

Zorlu Levent 199 kiralama Haberi

Zorlu Levent 199 kiralama

Zemin+40 katlı tek binadan meydana gelen ve Zorlu Grubu tarafından Levent'te yükselen Zorlu Levent 199 projesi tek katta  yer alan ofis büyüklükleri 300 metrekare ile 1350 metrekare arasında değişiyor. 


Zorlu Levent 199 projesinde tavan yükseklikleri 0,92 ile 3 metre olarak belirlendi. 


Kiralama bedellerinin metrekare olarak 45 dolar+KDV ile 50 dolar +KDV arasında değişiklik gösterdiği Zorlu Levent 199 projesinde yüzde 88 kat alanı verimliliği bulunuyor. 


Projedeki asansöörler 5+5 çift katlı ve çift kabinli olarak tasarlandı ve 29,5 saniye optimum bekleme süresi ile geliştirildi.


Önümüzdeki aylarda açılışının gerçekleştirileceği Zorlu Levent 199 projesinde satış yapılmıyor. Projede sadece konsepte bağlı kiralamalar yapılabiliyor. 


Akıllı bina otomasyonu, yeterli otopark alanı, helikopter pisti, özel lounge alanları, yeme içme üniteleri, ortak kullanıla ayrılan, esnek çözümler sunan toplantı ve seminer salonlarının bulunduğu Zorlu...