24 / 04 / 2024

Züchex Fuarı nerede

Züchex Fuarı nerede

Makarnayı süzmeden kullanılabilecek akıllı tencereden çay tabağına yapışmayan bardağa, altın kaplama çatal bıçak takımlarına kadar bir evin ihtiyacı olacak her şey dünyanın en büyük 4. fuarı olan 26. ZÜCHEX Fuarı’nda sergileniyor.

Akel Züchex Fuarı’na katıldı!

Akel, Züchex Fuarı’na katıldı. Akel fuarda elektrikli ızgara, barbekü, davul fırın, midi fırın, ocak, kavurma sacı ve pizza tavasının da aralarında bulunduğu 40 değişik ürününü sergileyecek. Akel, yeni elektrikli ocağını da ilk defa Züchex’de tanıtacak..

Akel Züchex Fuarı'nda 40 değişik model sergileyecek!

Türkiye’nin ilk davul fırın üreticisi Akel, Züchex Fuarı’nda elektrikli Izgara, barbekü, davul fırın, midi fırın, ocak, kavurma sacı ve pizza tavasının da aralarında bulunduğu 40 değişik ürününü sergileyecek. Akel, yeni elektrikli ocağını da ilk defa fua

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Schafer Isı Ayarlı Fritöz en ucuza nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte Schafer 9 Mart 2023 fiyat listesi

Isı ayarlı Fritöz almak isteyenler dikkat! Schafer Isı Ayarlı Fritözü en ucuza alabileceğiniz yerleri sizin için araştırdık ve listeledik. İşte Schafer 9 Mart 2023 fiyat listesi..

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en uyguna nerede satılıyor ? Fiyatı nedir?31 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir çok yemeği çok az yağ ile zahmetsiz bir şekilde yapan sıcak hava fritözü bir çok kadına mutfak işlerinde kolaylık sağlıyor.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Beylikdüzü Loft Valley nerede?

106 adet daireden meydana gelen Beylikdüzü Loft Valley projesinde oturumlar 2019 yılında başlayacak. Peki Beylikdüzü Loft Valley nerede?

Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Gökyüzü Bahçeleri 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde 175 daireden oluşuyor. Peki Altınevler Gökyüzü Bahçeleri nerede?

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Zücdex 27. kez kapılarını açtı!

Ev tekstilinden elektrikli ev eşyalarına, çatal bıçak, tencere gibi çelik gruplarından plastik ve yüzlerce çeşit porselen grubuna kadar ev ürünlerinin sergilendiği Zücdex Fuarı, 22 Eylül'de 27'nci kez kapılarını açtı.

WMF, Züchex'te boy gösterecek!

Dünya’nın en geniş ürün yelpazesine sahip Alman mutfak devi WMF, 22 – 25 Eylül tarihlerinde Tüyap’ta 27’incisi gerçekleşecek olan Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda yer alacak.

İstanbul Kırmızısı filmi nerede çekiliyor?

Ödüllü yönetmen Ferzan Özpetek’in son filminin çekimleri, Boğaz’daki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nda sürüyor. Ferzan Özpetek, yeni filminde İstanbul’u beyazperdeye yansıtacak.

Züchex Fuarı nerede Haberi

Züchex Fuarı nerede

Makarnayı süzmeden kullanılabilecek akıllı tencereden çay tabağına yapışmayan bardağa, altın kaplama çatal bıçak takımlarına kadar bir evin ihtiyacı olacak her şey dünyanın en büyük 4. fuarı olan 26. ZÜCHEX Fuarı’nda sergileniyor.


Destekçileri arasında Türkiye’nin en büyük züccaciye derneği olan ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği)’in bulunduğu 26. Uluslararası Züccaciye Dekoratif & Hediyelik, Ev Eşyaları ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı (ZÜCHEX), 1 Ekim Perşembe günü Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. 4 Ekim Pazar gününe kadar sürecek olan fuarda, nevresim takımlarından banyo takımlarına, aydınlatmadan çeyiz setlerine kadar bir evde ihtiyaç duyulacak her şey A’dan Z’ye sergileniyor. Evinde değişiklik yapmak isteyen ya da yeni evlenecek çiftlerin mutlaka görmeleri gereken fuar, ZÜCDER üyesi firmaların birbirinden farklı yenilikçi ürünleriyle de dikkat çekiyor. Bu ürünlerden akıllı...