26 / 04 / 2024

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 



Malatya'da inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi. Beyazgazete'de yer alan habere göre; Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, inşası devam eden kongre ve fuar merkezini inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında yazılı açıklama yapan Gürkan, herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde mayıs ayı sonu itibariyle kongre ve fuar merkezinin açılmasının planlandığını belirtti.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Kente modern ve çağdaş bir mekan kazandıracakların aktaran Gürkan, şunları söyledi:

"Kongre ve fuar merkezi içerisinde konferans salonu, sosyal donatı alanları, kafeterya ve benzeri ofisler ile fuara katılan katılımcılar tarafından görüşmelerin yapılabileceği alanlar bulunmakta. Yaklaşık 15 bin metrekare kapalı alana sahip olan bir mekanı inşa ediliyor. Bu alandaki çalışmalar herhangi bir aksilik çıkmadığı takdirde Mayıs sonu itibariyle tamamlanacağı inancındayım. İnşallah eskiden olduğu gibi yine Tarım Fuarlarını, Kitap Fuarını, Gıda Fuarları ve diğer fuarları bu yeni mekanda yapma imkanına kavuşuruz."
 
Malatya'da kongre ve fuar merkezi inşa ediliyor!


Geri Dön