19 / 04 / 2024

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...



Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Malatya Belediyesi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Pınarbaşındaki Yeni Kongre ve Fuar Merkezini inceledi. Gürkan, belediye olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini dile getirdi.

Malatya'da düzenlenecek fuarlar için kalıcı mekanlar oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Gürkan, "Buradaki arkadaşlarımız kar, kış demeden, yoğun bir çalışma içerisinde. Bu çalışmaların en kısa zamanda bitirilerek Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor. 550 kişilik bir kongre salonu ile 4 tane görüşme ve eğitim salonu bulunacak. Sosyal donatı alanlarına da yer verilecek." dedi.

Gürkan, kentte düzenlenen film, kitap ve kayısı festivallerinin de Yeni Kongre ve Fuar Merkezinde yapılacağını da açıklamalarına ekledi.

Yeşiltepe Kentsel Dönüşüm Evleri 27 Ocak’ta satışta!


Geri Dön