18 / 04 / 2024

Güneşli Sun Flamingo fiyat listesi!

Güneşli Sun Flamingo fiyat listesi!

Firma: Sun Turizm A.Ş

Proje: Sun Flamingo Park

Güneşli Sun Flamingo fiyat listesi dahilinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 800 lira olarak açıklandı. Güneşli Sun Flamingo Evleri'nde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...




Sun Turizm A.Ş tarafından hayata geçiriliyor olan  Sun Flamingo Park  Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa ediliyor. Sun Flamingo Güneşli projesi 28 bin 341 metrekare inşaat alanına sahip.


Güneşli Sun Flamingo fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim. 2 blok olarak inşa edilen Sun Flamingo Güneşli projesinde 122 adet konut ve 12 adet ticari ünite bulunuyor. Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde ticari ünitelerin satışları yapılmayacak. 


Sun Flamingo Evleri Güneşli teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Sun Flamingo Evleri Güneşli'de dairelerin tamamında ebeveyn banyosu mevcut.



Güneşli Sun Flamingo fiyat listesi!


Güneşli Sun Flamingo fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 800 lira olarak açıklandı. Güneşli Sun Flamingo ödeme planına göre yüzde 25 peşinatla firma bünyesinde 24 ay boyunca vade farkı olmadan 2 bin 500 lira ödeniyor. Kalan bakiye için teslimlerde banka kredisi kullanılıyor.


Güneşli Sun Flamingo Evleri projesinde çocuk oyun alanları, spinning salonu, kardiyo fitness, sauna, hamam, acentalar, bankalar, tekno market, hipermarket, yürüyüş parkurları, cafe, restoran, açık - kapalı yüzme havuzları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Güneşli Sun Flamingo satış ofisi!

Güneşli Sun Flamingo adres bilgisi : Evren Mah. Fevzi Cakmak cad. No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul



Güneşli Sun Flamingo iletişim bilgisi

Tel: 0212 651 04 33

Web: http://www.sunflamingo.com/


projeye sor



Geri Dön