25 / 04 / 2024

sun flamingo

sun flamingo

Güneşli Sun Flamingo fiyat listesi dahilinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 800 lira olarak açıklandı. Güneşli Sun Flamingo Evleri'nde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Flamingo Zekeriyaköy'de yüzde 50 peşinatla 18 ay vade!

Flamingo Zekeriyaköy projesi Makropoli İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Yüzde 50 peşinatla 18 ay vade imkanı sağlanan projenin teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Füsun Kuran Kimdir? Füsun Kuran ne iş yapmaktadır?

Füsun Kuran kimdir? Füsun Kuran'ın eğitim durumu nedir? Füsun Kuran'ın kariyeri, hangi alanlarda görevler aldığı ve haberin detayları...

Sun Of Silivri'de son konut! Hemen teslim!

Sun Of Silivri projesinde yer alan son konutun satışı devam ediyor. Sun Of Silivri projesinde toplam 388 konut bulunuyor. 

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Füsun Akkal Bozok kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Füsun Akkal Bozok nereden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Füsun Akkal Bozok ile ilgili merak edilenler...

Flamingo Zekeriyaköy'de teslimler 18 ay sonra! 

Flamingo Zekeriyaköy projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatına yeni başlanan projede satışların birçoğu tamamlandı. Peki Flamingo Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sun V Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Göktaş tarafından kuruldu.

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Özak Sun City'de 15 ay vade fırsatı! Yeni proje! 

Özak Sun City projesinde konut satışları başladı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen projede 20 müstakil villa bulunuyor. Peki Özak Sun City'de villa fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler... 

Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın!

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere kadar gerilerken bugün güne yükselişle başladı. Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın! 17 Mayıs 2023 alt

Dolar için ''zehirli ok fırlatıldı' diyen uzman isim açıkladı! Tutabilene aşk olsun! Parası olan hemen dövizciye koşsun

Dolar 19 TL seviyesini test ettikten sonra yükseliş beklentileri her geçen gün yükseliyor. Dolar için ''zehirli ok fırlatıldı' diyen uzman isim açıkladı. Tutabilene aşk olsun! Parası olan hemen dövizciye koşsun!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Sun tarafından kuruldu.

sun flamingo Haberi

sun flamingo


Sun Turizm A.Ş tarafından hayata geçiriliyor olan Sun Flamingo Park Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa ediliyor. Sun Flamingo Güneşli projesi 28 bin 341 metrekare inşaat alanına sahip.


Güneşli Sun Flamingo fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim. 2 blok olarak inşa edilen Sun Flamingo Güneşli projesinde 122 adet konut ve 12 adet ticari ünite bulunuyor. Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde ticari ünitelerin satışları yapılmayacak. 


Sun Flamingo Evleri Güneşli teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi. Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Sun Flamingo Evleri Güneşli'de dairelerin tamamında ebeveyn banyosu mevcut.



Güneşli Sun Flamingo fiyat listesi!


Güneşli Sun Flamingo fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 800...