28 / 03 / 2024

Güngören Belediyesi okullarda bakım ve onarım işlemlerine başladı!

Güngören Belediyesi okullarda bakım ve onarım işlemlerine başladı!

Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi, okulların eksiklerini tespit ederek, bakım ve onarım işlemlerine başladı. Bu kapsamda, İncirlibahçe ve Yahya Çavuş İlkokulu'nda tadilat çalışmaları başladı.



Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi, okulların eksiklerini tespit ederek, bakım ve onarım işlemlerine başladı. Bu kapsamda, İncirlibahçe ve Yahya Çavuş İlkokulu'nda tadilat çalışmaları başladı. Çalışmalar çerçevesinde, okulların dış cephe boya ve bakım işlemleri yapılırken, tuvaletlerin yenilenme, koridorların boyama ve bahçelerin düzenleme çalışmaları da özenle sürdürülüyor. 


Program çerçevesinde, Ergün Öner Mehmet Öner Anadolu Lisesi, Tuncay Azaphan Lisesi ve Abdi İpekçi Lisesi'nde gerekli tadilat ve düzenleme çalışmalarına en kısa sürede başlanacağını ifade eden belediye yetkilileri; okul yöneticilerinden gelen talepler çerçevesinde ilçedeki diğer okulların boya, tadilat ve bahçe düzenleme işlemlerinin devam edeceğini ifade ettiler. Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman konuya ilişkin, "Eğitime yapılan destek bir anlamda geleceğimize bir yatırım. 


Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim almaları ve ihtiyaçlarının karşılanmaları bizim için çok önemli. İlçemizdeki tüm okulların depreme dayanıklı hale getirilmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Bugün ilçemizdeki bütün okullar deprem riskine karşı güvence altında. Ayrıca, ilçemizde bulunan kullardaki eksikliklerin giderilmesi için yöneticilerle irtibata geçerek gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede, okullar boyanıyor, ihtiyacına göre tuvaletler yenileniyor, bahçe düzenlemeleri titizlikle yapılıyor. Bundan sonra da gelen talepler çerçevesinde okullarda yapılan tadilatlar devam edecek" dedi. 


Haber Manşet


Geri Dön