26 / 04 / 2024

Günşen Günay kimdir?

Günşen Günay kimdir?

Mimar Günşen Günay kimdir? Mimar Günşen Günay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günşen Günay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Günşen Günay..



Günşen Günay kimdir?

1986 İstanbul Doğumlu Günşen Günay, lise tahsilini 2004 yılında Ankara'da tamamlamıştır. Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, İç mimarlık Anabilim Dalının 5 yıllık eğitimi süresini 4.5 yılda başarı ile  tamamlayıp 2010 Şubat ayında mezun olmuştur.

 

İş hayatına 2008 yılında, İstanbul'da Acarlar Şirketler Grubu bünyesindeki Dost Mimarlık ve İnşaat Şirketi'nde başlamış olup staj sürecini  Balıkesir’in Erdek ilçesinde Tasarı Mimarlık Ofisinde 2009 yılında tamamlamıştır.

 

Günşen GÜNAY lisans eğitiminden sonra, yine aynı üniversitenin  Fen bilimleri Enstitüsünde İç mimarlık Ana bilim dalında master yapmaya başladı. "NEW  APPREAOCHES IN HOUSE DESIGN:LOFT APARTMENTS" konulu tezi ile 2 yıllık eğitim süresini 1 yılda derslerini bitirerek tez yazma hakkını kazanmış olup eğitim hayatı içinde 1 yıl boyunca da asistanlık yapmıştır.

 

2011 yılında , Maya Holding bünyesinde Mapa şirketi  İzmir  IKEA mağazasında IKEA Communication  Interior Designer  olarak profesyonel iş hayatına başlamış, İzmir İKEA ve Bursa İKEA mağazalarında çalışmıştır. 

 

İKEA'daki başarılı iş hayatından sonra İzmir Bornova'da Borem İnşaat Müteahhitlik şirketinde çalışmaya başlamıştir. Ev, Ofis,Fabrika vb. tadilat işleri, Taş ev ,Prefabrik yapı, Çelik konstrüksiyon yapı ve betonarme yapı planlama ve uygulama işlerinde görev almış; özellikle taş ev iç mimari tasarım ve dekorasyon konusunda uzmanlığını geliştirmiştir. 

 

Çalışma ve uygulama alanlarındaki yaratıcılığını ; iş disiplini ve çalışkanlığı ile birleştirmiş, başarılı bir okul hayatı ve iyi bir iş tecrübesinin güveni ile Ocak 2014'te Günşen Günay İç Mimarlık Tasarım Ofisini'ni  açarak kendi markasını yaratmıştır.

 




Geri Dön