25 / 04 / 2024

Güral Premier Hotel Tekirova dünyanın en iyi otelleri arasında!

Güral Premier Hotel Tekirova dünyanın en iyi otelleri arasında!

'Güral Premier Hotel Tekirova', ‘Starway World Best Hotels’in misafir anketleriyle belirlediği 'en iyi 100 otel' listesine dördüncü sıradan girdi. 'Güral Premier Hotel Tekirova', 28 ülkede 5 bin 210 otelde yapılan ankette dördüncü oldu.



'Güral Premier Hotel Tekirova', 'dünyanın en iyi 100 oteli' sıralamasında dördüncü oldu. Turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan ‘Starway World Best Hotels’in misafirleri arasında düzenlediği anket, 28 ülkede 5 bin 210 otelde yapıldı. ‘Starway World Best Hotels’ ödül töreni ise Kiev’de 30 Mart tarihinde gerçekleşti. 


‘Starway World Best Hotels 2016’ ödüllerinin sahipleri, Coral Travel'ın geçtiğimiz yıl turistlerin, kaldıkları otelleri anket yöntemi ile değerlendirmesi ile belirlendi. 


Yapılan detaylı anketlerde, otellerin hizmet performansları, çalışanlar, yiyecek ve içecekler, genel alanlar, oda ve restoranların temizliği, çocuklar için sunulan hizmetler, bahçe ve havuzlar ile animasyon ve spor donatıları puanlar ile değerlendiriliyor. 


Değerlendirmeye alınan 2015 anketleri sonucunda, Güral Premier Hotel Tekirova en yüksek puanı alan dördüncü otel olarak ödüle layık görüldü. Ödülü Güral Premier Hotels&Resorts Genel Müdürü Atalay Arslan teslim aldı.


Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nın (UITT) ilk günü, Kiev’de gerçekleşen ödül törenine, otel yöneticileri ve temsilcileri, büyükelçilikler, ulusal turizm ofisleri, hava yolları şirketleri, turizm acenteleri, medya ve farklı ülke şirketlerinden gelen yöneticilerinin de arasında bulunduğu binin üzerinde davetli katıldı. 


Kusursuz bir tatil için kapılarını açtı 

Öte yandan Güral Premier Hotels & Resorts’ta yeni sezon hazırlıkları tamamlandı. Güral, markasının altını dolduran kalitesi ve konforlu hizmet anlayışı ile yeni sezonda da Akdeniz’in en sevilen aile oteli olmayı hedefliyor. 


Güral Premier Hotels & Resorts’ta yeni sezon başladı. 

Akdeniz’in en güvenilir aile otelleri arasında yer alan Güral Premier Hotel Tekirova, yemekten, eğlenceye, konfordan huzura kadar her detayın ayrı özenildiği, yeşille iç içe, şehrin gürültüsünden uzak, 2 ve 3 katlı, ağaç boyunu geçmeyen binalardan oluşan yaşam tarzıyla bir tatilden daha fazlasını sağlıyor. 



Geri Dön