26 / 04 / 2024

Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı!

Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı!

Dünyanın en büyük otel değerlendirme sitesi HolidayCheck 'in her yıl geleneksel olarak yaptığı oylama sonucunda Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı.




Dünyanın en büyük otel değerlendirme sitesi HolidayCheck'in her yıl geleneksel olarak yaptığı oylama sonucunda Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı. Mukarnas Spa Resort Hotel Genel Müdür Yardımcısı Mustafa CURA konu ile ilgili şu açıklamada bulundu: Bölge dezavantajımız olmasına rağmen ve rekabetin en üst noktaya ulaştığı bir noktada; Lara, Belek ve Side gibi marka tatil bölgelerindeki seçkin oteller ile yarışarak Türkiye ve Dünya çapında bir başarı sağlamak bizleri çok mutlu etmiştir. Güzel bir ekip çalışması ile tekstil fabrikası gibi değil, tecrübeli bir terzi edasıyla bütün misafirlerimizle tek tek ilgilenerek yol aldık. Bunun da akabinde misafir memnuniyeti odaklı bir yönetim desteği de arkamızda olunca elbette başan kaçınılmaz hale gelmiştir. 

Bunu da bir başlangıç noktası olarak görüp, hedeflerimizi ve yatırımlarımızı artırarak devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen tüm Mukarnas Spa Resort Ailesine ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sultan Sirkeci'ye teşekkür ederiz." dedi.


Hürses


Geri Dön