29 / 03 / 2024

Mukarnas Spa Resort ödül

Mukarnas Spa Resort ödül

Dünyanın en büyük otel değerlendirme sitesi HolidayCheck 'in her yıl geleneksel olarak yaptığı oylama sonucunda Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

KentPlus Yalova doğayla bütünleşmiş yaşam alanı sunuyor!

KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort, konut, otel ve sosyal tesis gibi birçok farklı işlevi bir arada bulunduran karma kullanımlı bir kompleks olarak kullanıcılarına yeşille iç içe bir yaşam vadediyor.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Kentplus Yalova Wellness Spa Resort fiyatları!

Kentplus Yalova Wellness Spa Resort fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kentplus Yalova projesinde daireler Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Dikili Ege Uğurlu Termal Resort icradan 9.5 milyon TL'ye satılıyor!

Dikili İcra Dairesi, Denizköy'de yer alan Ege Uğurlu Termal Resort ve Spa'yı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 518 bin 21 TL olarak belirlendi.

Alanya Fortuna Resort'ta bedensel engelliler için plaj!

Türkiye'nin en önde gelen engelsiz projelerinden Fortuna Resort Spa & Wellness Center'ın ilk etabı kullanıma açıldı. Projede bedensel engelliler için plaj yapıldı.

1453 Bodrum Resort Hotel açıldı!

Bodrum'un denize sıfır ilk muhafazakar otel olma özelliği ile dikkat çeken 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa, 1 Mayıs' ta kapılarını müşterilerine açtı.

Mukarnas Spa Resort ödül Haberi

Mukarnas Spa Resort ödül


Dünyanın en büyük otel değerlendirme sitesi HolidayCheck'in her yıl geleneksel olarak yaptığı oylama sonucunda Mukarnas Spa Resort dünyanın en iyi otelleri arasındaki yerini aldı. Mukarnas Spa Resort Hotel Genel Müdür Yardımcısı Mustafa CURA konu ile ilgili şu açıklamada bulundu: Bölge dezavantajımız olmasına rağmen ve rekabetin en üst noktaya ulaştığı bir noktada; Lara, Belek ve Side gibi marka tatil bölgelerindeki seçkin oteller ile yarışarak Türkiye ve Dünya çapında bir başarı sağlamak bizleri çok mutlu etmiştir. Güzel bir ekip çalışması ile tekstil fabrikası gibi değil, tecrübeli bir terzi edasıyla bütün misafirlerimizle tek tek ilgilenerek yol aldık. Bunun da akabinde misafir memnuniyeti odaklı bir yönetim desteği de arkamızda olunca elbette başan kaçınılmaz hale gelmiştir. 

Bunu da bir başlangıç noktası olarak görüp, hedeflerimizi ve...