29 / 03 / 2024

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.



Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt'ta inşa edeceği yeni otel yatırımı için düğmeye bastı.

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Koza Mah. 1638 Sokak, 382 Ada, 33 Parsel'de hayata geçirilecek otel yatırımı 750 bin TL'ye mal olacak.

ÇED sürecinin başladığı Güray Gayrimenkul Esenyurt otel projesinin arsa alanı 7 bin 428 metrekare larak belirlendi.

Otel projesinin gerçekleştirilmesi düşünülen alan içerisinde, daire, dükkan ve ofis olarak tasarlanmış olan 3 adet blok (M1,M2,M3) bulunuyor.

Proje alanı etrafında konutlar ve siteler yer alıyor. Proje alanının, 100 metre doğusunda Akbatı Alışveriş Merkezi ve Akkoza Evleri, 20 metre kuzeybatısında tenis kortları, 300 metre kuzeybatısında Sanayi Sitesi, 900 m kuzeydoğusunda Okyanus Koleji ve Bahçeşehir Koleji, 900 metre  doğusunda Acil Lokman Polikliniği, 200 metre kuzeyinde Koza Park Akkoza Toplu Konut şantiyesi, 5,5 kilometre güneydoğusunda Küçükçekmece Gölü yer alıyor.

İnşaat işlemlerinin 9 ay sürmesi planlanan otel projesinin inşaat işlerinin tamamlanmasının ardından 3 ay içinde işletmeye geçilmesi planlanıyor.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş tarafından hayata geçirilecek otel projesi kapsamında toplam 268 oda ve 536 yatak kapasiteli Turizm Konaklama Tesisi inşa edilecek.

 


Geri Dön