19 / 04 / 2024

Gurbetçi aileye Ürgüp TOKİ Konutları'ndan daire!

Gurbetçi aileye Ürgüp TOKİ Konutları'ndan daire!

Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan Ortahisarlı Hakkı ve Jale ÖKSÜZ çifti TOKİ'den adlarına çıkan konutu almak üzere TOKİ şantiyesine geldi, çift Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür etti.




Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan Ortahisarlı Hakkı ve Jale ÖKSÜZ çifti TOKİ'den adlarına çıkan konutu almak üzere  TOKİ  şantiyesine geldi. Ürgüp Emlak Konut Site yönetim ofisine gelen çift, Ürgüp'te böylesine bir sitenin oluşmasında öncülük ettikleri için Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür etti.


Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da TOKİ'nin kuruluş aşamalarını anlatarak, "Çok emek verdik. Emeklerimize değdi. Ürgüp'e ve Ürgüplüye bir konuttan çok daha fazlasını, bir yaşam alanını kazandırdık. Güle güle sağlıkla otursunlar. Vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluk herşeye değer." dedi.


Çekilen kur'a sonucu kendilerine C-1 / 8 nolu blok 2. kat 9 nolu dairenin çıktığını ifade eden Öksüz ailesi, Almanya'dan izne geldiklerinde rahatça oturabilecekleri bir konut sahibi oldukları için mutlu olduklarını ifade ettiler.


Emlak Konut Ürgüp Site Yönetim Ofisinden edinilen bilgilere göre 2 gün önce başlanan KDV - Avans yatırma ve anahtar teslim işlemleri sonucunda 48 TOKİ hak sahibi anahtarını aldı.


1. Etap Yüklenici firma AKAY İnşaattan alınan sarı renkli Konut Teslim Tutanağı ile konutlarını teslim alan hak sahiplerinin ya da vekillerinin verilen kağıtla su-elektrik ve doğalgaz aboneliklerini açtırabildikleri kaydedildi.



Ürgüp Belediyesi


Geri Dön