27 / 04 / 2024

Ürgüp TOKİ konutlarında sözleşme süreci başladı!

Ürgüp TOKİ konutlarında sözleşme süreci başladı!

Nevşehir Ürgüp ilçesinde TOKİ Konutlarında sözleşme süreci başlıyor. 16 Şubat 2015 tarihinde başlayacak olan sözleşme süreci ile ilgili bilgiler veren Ürgüp Belediyesi, sözleşme takvimini ve sözleşme süreciyle ilgili detaylara da yer verdi.



Nevşehir Ürgüp ilçesinde  TOKİ  Konutlarında sözleşme süreci başlıyor. 16 Şubat 2015 tarihinde başlayacak olan sözleşme süreci ile ilgili bilgiler veren Ürgüp Belediyesi, sözleşme takvimini ve sözleşme süreciyle ilgili detaylara da yer verdi.


Bankada yoğunluk oluşmaması için adınıza çıkan bloğa ait ödeme ve sözleşme imzalama gününde Ziraat Bankası Ürgüp Şubesinde bulunmanız, önemle rica olunur. Belirtilen tarihte Ziraat Bankası Ürgüp Şubesinde kurada çıkan konutunuza göre peşinatın kalan kısmı yatırılarak sözleşme imzalanacak. 

Yatıracağınız miktarı TC kimlik numaranız ile http:/Aoki.urgup.bel.tr/ adresinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca, hak sahiplerinin çeşitli nedenlerle sözleşme imzalamaya gelememesi halinde vekaletname ile sözleşme imzalanabileceği, Vekaletin içeriği ile ilgili detayları http://toki.gov.tr/vekaletnamede yer alması gereken-hususlar adresinden öğrenebilirsiniz. Vekâletnamede yer alması gereken hususlar; konutla ilgili yapılacak tüm iş ve işlemler için gerekli vekaletnamede, aşağıda yer alan hususlara yer verilmelidir: İdarece satışa sunulan konutlardan satın almak üzere başvuruda bulunma, Konut seçme, Gayrimenkul satış sözleşmesi imzalama, Satın alınan konutun peşinatını ödeme ve borçlanma, taksitlerini yatırma, konutu teslim alma, damga vergisi, KDV, banka komisyonu ve diğer masrafları yatırma, konuta ilişkin tüm belgeleri düzenleme ve imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma. 


Kapadokya


Geri Dön