20 / 04 / 2024

GYODER Akademi, MBA in Real Estate'nin ilk mezunlarını verdi!

GYODER Akademi, MBA in Real Estate'nin ilk mezunlarını verdi!

GYODER Akademi’nin 2 yıl önce Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği "MBA in Real Estate" master programı ilk mezunlarını verdi.



GYODER Akademi’nin Bahçeşehir Üniversitesi işbirliğiyle başlattığı "MBA in Real Estate" master programı ilk mezunlarını verdi.

 

GYODER Akademi’nin, 2 yıl önce Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği “MBA in Real Estate” programı ilk mezunlarını verdi. “MBA in Real Estate” master programının ilk mezunları, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay YALÇIN, Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, GYODER Başkanı Aziz Torun, GYODER Genel Sekreteri Dr. Murat Berberoğlu, MBA hocaları ve sektör profesyonelleri olan eğitmenler ile 16 Haziran, Perşembe günü  BAU Akademi Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldiler.

 

GYODER Akademi’ye destek veren, emeği geçen ve Bahçeşehir Üniversitesi “MBA in Real Estate” master programında ders veren Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Neşecan Çekici, Av. Pınar Ersin Kollu, Ersun Bayraktaroğlu, Gülfem Tandoğan, Firuz Soyuer, Fatma Çelenk de ilk mezunların iftar yemeğine katıldılar.

 

Gayrimenkul sektöründeki  ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen “MBA in Real Estate” programı GYODER üyelerinden oluşan sektör profesyonellerin verdiği eğitimler ve uygulamaya yönelik akademisyenlerin verdiği derslerden oluşuyor. MBA programında Stratejik Liderlik ve Yönetim Becerileri, Pazarlama Stratejileri ve Pazarlamanın Yeniden Yapılandırılması, Bütçeleme ve Para Yönetimi gibi zorunlu derslerin yanı sıra Gayrimenkul Yatırımı ve Yönetimi, Gayrimenkul Yatırımlarının Hukuki Boyutu, Araştırma Yöntemleri Örgütsel Davranış, Gayrimenkule Dayalı Finansman Yöntemleri, Gayrimenkulde Vergi Uygulamaları, Müşteri İlişkileri ve Satış Yönetimi, Sürdürülebilirlik İletişimi, Tüketici Davranışları ve Proje Yönetimi gibi seçmeli dersler de yer alıyor. "MBA in Real Estate" programına katılım sağlayanlar, mezun olduklarında Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sahip oluyor. “MBA in Real Estate” tezsiz yüksek lisans programına kayıtlarda GYODER üyelerine %50 indirim sağlanıyor.

 

GYODER Kurumsal “MBA in Real Estate” programında öğrenciler Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü MBA (İşletme - Türkçe / Tezsiz) programı müfredatı uyarınca 3 zorunlu ders, 7 seçmeli ders ve bir proje dersi alıyorlar. 13 Hafta sürecek olan programda dersler hafta içi Salı ve Perşembe günleri 19:00 - 22:00 saatleri arasında ve Cumartesi günleri 09:30 - 16:30 saatleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde düzenleniyor.

 

Sektörde bir benzeri olmayan "MBA in Real Estate" programı 2016 güz dönemi kayıtları Temmuz 2016’da başlayacak ve yaz dönemi boyunca ön kayıtlar devam edecek. MBA in Real Estate master programı hakkında detaylı bilgi almak isteyenler GYODER ile iletişime geçebilirler.

 

GYODER Akademi’de, Gayrimenkul Sektörüne Özel Eğitim Programları Düzenleniyor.

 

GYODER Akademi, yaşam boyu öğrenim anlayışına uygun olarak düzenlediği Sertifika Eğitim Programları’nda teorik eğitimi, pratik eğitim ile birleştirerek, katılımcıların gerekli olan bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlıyor ve kursiyerlerin kariyer gelişimine katkıda bulunuyor.

 

Sektörü ilgilendiren önemli konularda, alanında uzman birçok sektör profesyoneli ve uygulayıcılar ile eğitimlerin gerçekleştirildiği GYODER Akademi’de, gündemi yakalayarak, bireylerin iş yaşamında ihtiyaç duydukları en temel konular dikkate alınarak geliştirilen içerikler, katılımcıların bilgi açısından en etkin şekilde aktarılması gözetilerek hayata geçiriliyor.

 

“Gayrimenkul Finansmanı, Gayrimenkul Hukuku, Gayrimenkulde Satış ve Pazarlama Stratejileri, Sosyal Medya Uygulamaları, Pazar Araştırması, Proje Geliştirme ve Best-Use Uygulamaları, Gayrimenkulde Finansal Enstrümanlar, İş Sağlığı ve Güvenliği” gibi farklı alanlarda eğitimler, üniversiteler ve diğer sektörel kurumlarla işbirliği içinde gerçekleştiriliyor. Eğitimlerin sonunda, katılımcılara, kısa süreli seminer programları bitiminde “Katılım Belgesi” ve daha uzun süreli sertifika programları bitiminde ise “Eğitim Sertifikası” veriliyor.

 


Geri Dön