28 / 03 / 2024

MBA in Real Estate'in güz kayıtladı başladı!

MBA in Real Estate'in güz kayıtladı başladı!

Geçtiğimiz yıl GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik "MBA in Real Estate" işletme yüksek lisans programının ikinci dönem kayıtları başladı.



Geçtiğimiz yıl GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik "MBA in Real Estate" işletme yüksek lisans programının ikinci dönem kayıtları başladı. GYODER üyelerinin profesyonel ve sektörel ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan eğitim programının kayıtları 2015-2016 güz döneminde de devam ediyor.


Sektörde bir benzeri olmayan "MBA in Real Estate" programına katılım sağlayanlar, mezun olduklarında Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sahip oluyor.


GYODER Üyelerine Özel İndirim

Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2015–2016 MBA (İşletme - Türkçe) program ücretinin 32.600 TL olarak belirlenirken, sadece GYODER üyelerine %50 indirim avantajı sunuldu. Böylece MBA in Real Estate Programı ücreti, GYODER üyesi katılımcı başına 16.300 TL olarak belirlendi.


Katılımcının program ücretinin tamamını nakit olarak bir defada ödemesi durumunda %10 peşin ödeme indirimi uygulanırken, taksitli ödeme seçeneğinde 16.300 TL'nin %50'sine 9 taksit uygulanacak. BAU’nun Denizbank ile yaptığı anlaşma ile katılımcılar Denizbank’ın her şubesinden “özel faiz oranı ile” kredi için başvuru yapabilecekler.


Programa katılmak isteyenler, son başvuru tarihi olan 30 Ağustos 2015’e kadar kayıt yaptırabilecek.


Program Detayları ve Ders Yapısı

GYODER Kurumsal “MBA in Real Estate” programında öğrenciler Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü MBA (İşletme - Türkçe / Tezsiz) programı müfredatı uyarınca üç dönemde toplamda 10 ders ve bir proje dersini başarı ile tamamlayacaklar.


Bir dönemde ders başına 42 ders saati ve final sınavı uygulaması ile dersler hafta içi Salı ve Perşembe günleri 19.00 – 22.00 saatleri arasında ve Cumartesi günleri 09.30 – 16.30 saatleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde düzenlenecek. Güz dönemi ders programı 28 Eylül 2015 tarihinde başlayacak.  Kayıt ve detaylı bilgi için GYODER ile iletişime geçilebilecek.                


www.gyoder.org.tr


Geri Dön