24 / 04 / 2024

MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı!

MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı!

Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı.Son başvuru tarihi 29 Ağustos 2017.



GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" 2017 güz dönemi kayıtları başladı.


"MBA in Real Estate" programına katılım sağlayanlar, mezun olduklarında Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sahip oluyor.


Sadece GYODER üyelerine tanınan yüzde 50 indirim ayrıcalığıyla faydalanabileceğiniz MBA in Real Estate programına kayıt olma fırsatını kaçırmayın.Son başvuru tarihi 29 Ağustos 2017.


Dr. Mithat Bülent Özmen / Akademisyen (Eğitmen)

“Gayrimenkul sektörü bundan 20-30 yıl önceki gayrimenkul sektörüyle elbette aynı yerde değil. Ama aradaki fark 20-30 yılda gelinebilecekten ötede. Meselenin bence asıl ihmal edilmemesi gereken tarafı, sektörün bundan sonrası için çok daha fazla gelişme potansiyeli barındırması. Eskiden sektör belli ölçekte inşaat faaliyeti, emlak alım ve satımına aracılık ve nihayet kamu yatırımlarıyla sınırlıydı. Oysa şimdi “İnşaat” ve “Gayrimenkul Faaliyetleri” birlikte düşünüldüğünde, milli gelire neredeyse yüzde 20 katkı yapan ve yüzlerle ifade edilen sayıda alt sektörü besleyen bir ana sektörden söz ediyoruz. Ya da örneğin, dünyanın en büyük ilk 250 uluslararası yüklenici firması listesine yaklaşık yüzde 20 payla ve ikinci sıradan giren bir Türkiye’yi konuşuyoruz. Yine mesela, dün neredeyse hiç yokken, bugün 200 milyar TL’ye yaklaşan kredi stokuyla, potansiyelinin henüz çok mütevazı bir kısmını ortaya koyduğunu düşündüğüm konut finansman piyasamızı; sermaye piyasası araçlarıyla çeşitlendirmenin ve derinleştirmenin uğraşısını veriyoruz artık. Tabi tüm bunlar doğal olarak sektörün istihdam yaratma özelliğini ayırt edici şekilde öne çıkarıyor. İstihdam ise kalifiye iş gücüne şiddetle ihtiyaç duyuyor. Bunun da yolu, hiç kuşkusuz kaliteli eğitimden geçiyor. İşte GYODER’in Bahçeşehir Üniversitesi ile birlikte hayata geçirdiği İşletme Yüksek Lisans Programı “MBA in Real Estate”, bence tam da burada devreye giriyor.”


İpek Nacar / Halk GYO, Mimari Tasarım Bölüm Müdürü (MBA Öğrencisi)

“Gayrimenkul sektöründe her meslek grubundan çalışan ilgililere, gayrimenkul kavramını farklı boyutları ile ele almalarını sağlayan bir MBA programıdır. MBA programının doğasından gelen işletme, stratejik yönetim ve pazarlama gibi konular ile birlikte gayrimenkul algısının getirdiği finans, vergi, hukuk vs. gibi konularda derinlemesine ve bütünleşik bir eğitim ile aynı zaman diliminde çok yönlü değerlendirme becerisini kişilerde geliştirdiğine inanmaktayım. Sosyal boyutu ile bakıldığında, bu programın yarattığı, gayrimenkul sektöründe farklı noktalarda bulunan profesyoneller ile bir araya gelme şansının da oldukça değerli olduğunu düşünüyorum.”



Geri Dön