19 / 04 / 2024

GYODER Çözüm Platformu ilk toplantısını 16 Nisan'da gerçekleştirecek!

GYODER Çözüm Platformu ilk toplantısını 16 Nisan'da gerçekleştirecek!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüp bulmak amacıyla GYODER Çözüm Platformu'nu kurdu. Platformun ilk toplantısı 16 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.



GYODER tarafından kurulan GYODER Çözüm Platformu'nun toplantısı Tekfen Holding'in ev sahipliğinde "Finansmanda Yeni Arayışlar" başlığı altında sektörden temsilcilerin katılımı ile gerçekleştirilecek. 

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin'in açılış konuşması ile başlayacak olan toplantıda Türkiye ekonomisinde yaşanan son gelişmeler tartışılacak. 

Moderatörlüğünü GYODER Başkan Yardımcısı Ersun Bayraktaroğlu'nun yapacağı interaktif oturumların konuşmacıları; İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Hepşen, Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu, NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, GYODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören, Işıkören Danışmanlım Kurucu Ortağı Hilmi Işıkören, PWC Türkiye Şirket Ortağı Mevlüt Akbaş, Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Kasımoğlu, GYODER Başkan Yardımcısı Neşecan Çekici, İş Yatırım Araştırma Direktörü Serhat Gürleyen ve Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal olacak. Sektör temsilcileri gayrimenkul sektörü ile ilgili deneyim ve önerilerini paylaşacak. 

Gayrimenkul sektörünün finansman sorunlarının ve gelecek için önerilerin konuşulacağı oturumlarda tüm katılımcılar görüş ve değerlendirmelerini aktaracak.


Geri Dön