29 / 03 / 2024

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nda imar görüşüldü. Büyükşehir bir toplantısını 18 Nisan'da gerçekleştirecek.




12 Nisan Çarşamba günü başlayan Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı, 14 Nisan Cuma günü yapılan II. birleşimle devam etti.


Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda saat 15.00’de başlayan Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nın II. Birleşimine Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlık etti.

 
Takas için meclis yetki verdi


Büyükşehir Meclisi, toplantıda çok önemli bir karar aldı. Geçtiğimiz hafta Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Belediye ve Sağlık Müdürlüğü’nün arsa ihtiyaçlarının takas yolu ile karşılanması amacıyla Yeşiltepe’deki Asker Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanındaki arsanın devrine ilişkin imzalanan protokol gereği arsaların devri için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a meclis tarafından yetki verildi.

 

Meclis toplantısında ayrıca; gündemde bulunan Akçadağ İlçesi Çatyol mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi’ne ait fırının ihale yoluyla 5 yıllığına kiraya verilmesi ile MASKİ tarafından muhtelif yerlerde içme suyu amaçlı sondaj kuyusu açılması için kredi kullanımı konusunda Başkan Çakır’a yetki verilmesi de kabul edildi.

 

İmar konuları


Büyükşehir Meclisi, gündemde bulunan imar maddelerini de görüşerek karara bağladı. Gündemde bulunan maddelerin birçoğu karara bağlanırken bir kısmı da ilgili komisyonlara gönderildi.

 
III. Birleşim Salı günü


Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı’nın III. Birleşimini 18 Nisan Salı günü saat 14.00’de yapacak.




Malatya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön