16 / 04 / 2024

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER'in hayata geçirdiği “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 7’ncisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir’de düzenleyecek. Zirve’de Balıkesir’in ve Güney Marmara Bölgesi’nin potansiyeli ve geleceği ele alınacak."



Türkiye’nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla “Gelişen Kentler Zirvesi”ni hayata geçiren GYODER, Zirve’nin 7’ncisini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir’de düzenleyecek.


“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, daha önce Bursa, Konya, Gaziantep, İzmir, Samsun ve Kayseri’de düzenlediği Gelişen Kentler Zirvesi’nin 7’ncisini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 06-07 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir’de gerçekleştirecek. 


GYODER, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak, seslerini ulusal ve uluslararası alanlarda duyurmak ve potansiyel barındıran bu kentlere yatırım yapılmasına ön ayak olmak amacıyla “Gelişen Kentler Zirve”sini düzenliyor. Düzenlendiği her kentte önemli işbirliklerine ve yatırım yapılmasına vesile olan Gelişen Kentler Zirvesi, daha önce sırasıyla Bursa, Konya, Gaziantep,  İzmir  Samsun ve Kayseri’de gerçekleştirildi.


GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Gelişen Kentler Zirvesi”ni 2010 yılından bu yana düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti:


“Amacımız; Türkiye’nin sadece İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerden ibaret olmadığını, Anadolu’da her anlamda potansiyel barındıran, bölgelerimiz ve şehirlerimiz olduğunu göstermek. Bu kent ve çevrelerinin hem potansiyellerini hem de özellikle gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak ve yatırım yapılmasına destek olmak istiyoruz. Bu anlamda bu yıl Marmara Bölgesi’nin parlayan yıldızı olarak gördüğümüz Balıkesir’de sektör temsilcileri ve takipçileri ile buluşuyoruz.  Zirve’de Balıkesir’in ve Güney Marmara Bölgesi’nin potansiyelini ve geleceğini kentsel dönüşümden finansa, turizmden enerjiye tüm detaylarıyla ele alacağız.” 



Geri Dön