19 / 04 / 2024

GYODER Rusya'nın gayrimenkul yöneticilerini ağırladı!

GYODER Rusya'nın gayrimenkul yöneticilerini ağırladı!

Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD), İstanbul’da GYODER tarafından ağırlandı. Ziyarette Rus Heyet, bazı projeleri yerinde gördü, uygulamaları inceledi...



Rusya Gayrimenkul Geliştiricileri ve Yöneticileri Derneği (RGMD) üyesi 20 kişilik bir Rus Heyeti, Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) konuğu olarak İstanbul’da temaslarda bulundu. Ziyarette Rus Heyet, bazı projeleri yerinde gördü, uygulamaları inceledi. 


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Rusya inşaat sektörünün muadil derneği olan RGMD arasında, geçtiğimiz eylül ayında Moskova'da imzalanan iş birliği sözleşmesi çerçevesinde RGMD Derneği üyelerinden oluşan 20 kişilik bir heyet İstanbul’a 3 günlük bir ziyaret gerçekleştirdiler. Heyet, GYODER öncülüğünde İstanbul’da temaslarda bulunarak, Türkiye gayrimenkul sektörü hakkında bilgi edindi ve bazı projeleri gezdi. Heyet, özellikle inşaat halindeki projeleri yakından görerek yapım aşamalarını inceledi.


Rus Heyete; GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel, Gülcemal Alhanlıoğlu ve Didem Erendil Türkiye gayrimenkul sektörünü anlatan sunumlar gerçekleştirdiler. GYODER ve RGMD arasında imzalanan iş birliği sözleşmesi çerçevesinde Rus heyet, İstanbul’da yer alan bazı projeler, sektör hakkında gelişmeler, yönetim çalışmaları, pazarlama çalışmaları, hukuksal düzenlemeler gibi sektörü ilgilendiren birçok konuda görüş alışverişinde bulundular. Rus heyetin İstanbul ziyareti sonrasında kendilerine GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Haluk Sur tarafından sertifikaları verildi.



Geri Dön