25 / 04 / 2024

Hafta sonu marketler ve bakkallar açık mı?

Hafta sonu marketler ve bakkallar açık mı?

Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulamasına geçilmesiyle birlikte market, fırın ve manavların çalışma saatlerinde düzenlemeye gidildi.



Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında marketlerin açılış-kapanış saatlerine de düzenleme getirildi.  Peki, marketler kaçta açılıyor, hafta sonu marketler açık mı? İşte market ve bakkalların çalışma saatlerine ilişkin tüm detaylar...

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; genelgeyle alınan karar doğrultusunda market ve bakkal gibi alışveriş yapılan yerler hafta içi saat 10.00 ve 20.00 arasında hizmet verebilecek.


HAFTA SONU MARKETLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ 

Kısıtlamanın olduğu cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.
Aynı saatler arasında market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek. Cumartesi ve Pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön